Ελληνίδα ηθοποιός έφυγε από τη ζωή και δεν το έμαθε κάνεις

Ελληνίδα ηθοποιός έφυγε από τη ζωή και δεν το έμαθε κάνεις

Έφυγε από τη ζωή τον περασμένο μήνα η ηθοποιός, Ντόρα Σιμοπούλου και η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από την ανάρτηση του συναδέλφου της, Πάνου Κατέρη.

Η Σιμοπούλου πέθανε στις 8 Αυγούστου σε ηλικία 65 ετών, ωστόσο, στο ευρύ κοινό η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσα από την πρόσφατη ανάρτηση του ηθοποιού Πάνου Κατέρη στο Facebook.

Ο ίδιος έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ότι η Ντόρα Σιμοπούλου «πέταξε γι’ άλλη γειτονιά» και θέλησε να την αποχαιρετήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Ντόρα μου, μόλις έμαθα ότι πέταξες στην άλλη γειτονιά! Πάει καιρός, από τις 8 Αυγούστου. Έφυγες σιωπηλά, όπως σιωπηλά έζησες. Δεν το έγραψαν πουθενά, δεν το «έδειξαν» πουθενά. Έστω και μιά αναφορά, γιά θυμηθεί ο κόσμος τη μορφή σου. Τίποτα ! Σε ονόμαζαν χρυσή ηθοποιό μικρών ρόλων. Αλλά εσύ ήξερες ότι δεν υπάρχουν μικροί ρόλοι, παρά μόνο μικροί ηθοποιοί. Πάντα θυμάμαι τις στιγμές που ζήσαμε μαζί στη σκηνή του Παρκ ένα ολόκληρο καλοκαίρι στη «Γυναίκα της χρονιάς» με τη Σμαρούλα ! Αλλά πάνω απ’ όλα τις στιγμές που ζήσαμε στις πρόβες και στα καμαρίνια πριν αρχίσει η παράσταση. Το γέλιο σου… την καλοσύνη σου… Αντίο καλή μου», έγραψε χαρακτηριστικά.