Ελληνίδα ηθοποιος: “Δεν υπήρχαν καλεσμένοι στον γάμο, οπότε…”

Ελληνίδα ηθοποιος: “Δεν υπήρχαν καλεσμένοι στον γάμο, οπότε...”

Η Λήδα Ματσάγγου επέστρεψε στα τηλεοπτικά πράγματα, μετά από έντεκα χρόνια συνειδητής απουσίας, πρωταγωνιστώντας στην καθημερινή κοινωνική σειρά του ΑΝΤ1 «Οργή».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Page2», μεταξύ άλλων η ηθοποιος αποκάλυψε, πώς κατάφερε να παντρευτεί και να μην δημοσιευτεί ούτε μία φωτογραφία από τον γάμο της.

Πάντα κρατούσες την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πώς κατάφερες να παντρευτείς και να μην δημοσιευτεί ούτε μία φωτογραφία από τον γάμο σου;

Δεν υπήρχαν καλεσμένοι στον γάμο, οπότε πώς να διαρρεύσει φωτογραφία;

Δεν ήταν ούτε συγγενείς ούτε καν οι γονείς σας στον γάμο;

Όχι, όχι. Ήθελα ο γάμος μου να γίνει όσο πιο απλά γίνεται. Με τον άντρα μου κάναμε, λοιπόν, έναν πολιτικό γάμο, στο δημαρχείο, στον οποίο παρευρέθηκαν μόνο οι μάρτυρες – κι αυτό ήταν όλο. Έτσι κι αλλιώς, ποτέ δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία στον γάμο.

Δεν ονειρευόσουν, όπως πολλά κορίτσια, που κάνουν πρόβα μπροστά στον καθρέφτη με το τούλι, τη μέρα που θα φορούσες το νυφικό;

Καμία σχέση. Δεν ήμουν από αυτά τα κορίτσια που έκαναν πρόβες με το τούλι μπροστά στον καθρέφτη ούτε είχα περιέργεια να δω πώς θα είμαι με νυφικό (γελάει). Για να είμαι ειλικρινής, εμένα μου φαίνεται περίεργο που κάποιες κοπέλες ξοδεύουν μήνες για να προετοιμάσουν τον γάμο τους. Αν έπρεπε να περάσω από αυτή τη διαδικασία, πιθανότατα να το ξανασκεφτόμουν, γιατί θα με άγχωνε πάρα πολύ.

Ο κανόνας της σοουμπίζ θέλει τους ηθοποιούς να δίνουν λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή, να φωτογραφίζονται μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά τους. Σου έχουν ζητήσει κάτι ανάλογο;

Εννοείται ότι με έχουν πάρει από περιοδικά και μου έχουν ζητήσει να φωτογραφηθώ με το παιδί μου.

Και τι τους απάντησες;

Ότι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι συμβαίνει, αλλά ρώτησε κανένας αυτό το παιδί αν θέλει να φωτογραφηθεί; Εγώ δεν νιώθω άνετα να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Ούτε θα προσπαθούσα να προωθήσω την καριέρα μου με αυτό τον τρόπο.