Ελεονώρα Μελέτη: Η ακύρωση τίτλου εξωφύλλου και η απάντηση του περιοδικού

Ελεονώρα Μελέτη: Η ακύρωση τίτλου εξωφύλλου και η απάντηση του περιοδικού

«Φωτιές» άναψε συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη σε εβδομαδιαίο περιοδικό, με την παρουσιάστρια να υποστηρίζει δημόσια πως δεν της ανήκει η φράση που μπήκε ως τίτλος με το έντυπο να της απαντά.

Στο περιοδικό Hello που βγήκε αυτή την Τετάρτη υπήρχε ως τίτλος η φράση «το Survivor είναι μόνο η αρχή. Τον Σεπτέμβριο επιστρέφω στην πρωινή ζώνη»,  που ενόχλησε την παρουσιάστρια καθώς, όπως υποστηρίζει με ανάρτησή της στα social media, δεν την είπε ποτέ. «Λυπάμαι που αρνούμαι δημόσια τον τίτλο και κάνω αυτή την τοποθέτηση, αλλά θεωρώ άδικο για πολλούς να χρεώνομαι λόγια ανείπωτα από το στόμα μου, που αλλάζουν τόσο την αλήθεια, όσο και την εικόνα μου. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση», συμπληρώνει.

https://www.instagram.com/p/BTYyRfxhXt-/?taken-by=nonoram

Μέσω των social media απάντησε το περιοδικό, το οποίο επισημαίνει πως ο τίτλος βασίζεται στα λεγόμενα της παρουσιάστριας και καταλήγει:  «όπως και να έχει, εμείς ως περιοδικό δεν έχουμε κανένα συμφέρον από το ποιος θα παρουσιάσει την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, ούτε χρίζουμε παρουσιαστές. Και καμία πρόθεση δεν είχαμε να αναστατώσουμε ανθρώπους. Ευχαριστούμε την Ελεονώρα και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκπομπές της, σε όποια ζώνη και αν προβάλλονται».

Δημιουργήθηκε ένας ντόρος για τον τίτλο μας στο συγκεκριμένο εξώφυλλο με τη συμπαθέστατη Ελεονώρα Μελέτη. Έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό ότι δεν ευθύνεται για τον τίτλο του εξωφύλλου. Η απάντησή μας. Μετά από συνεννόηση με το γραφείο του ΣΚΑΪ αποφασίσαμε από κοινού αυτό το εξώφυλλο. Η Ελεονώρα ζήτησε να φωτογραφηθεί με τα μαγιό που σχεδιάζει και το αποδεχτήκαμε. Εννέα σελίδες, λοιπόν, με τη συλλογή της. Η συνέντευξη έγινε το πρωί του περασμένου Σαββάτου τηλεφωνικά. Το απόγευμα του Σαββάτου η Ελεονώρα επικοινώνησε με τον Άρη Καβατζίκη δίνοντας την άδειά της να μπει η πληροφορία για την infotainment ζώνη που θα πάρει την επόμενη σαιζόν, που παρόλο που το είχε αναφέρει αρχικά, ζήτησε να μην δημοσιευτεί. Σάββατο βράδυ, η Ελεονώρα είχε το κείμενο στο μέιλ της. Δευτέρα μεσημέρι μίλησε τηλεφωνικά με τον Άρη Καβατζίκη και έκανε τις αλλαγές της. Η “σκανδαλώδης” παράγραφος είναι η εξής: “Η τελευταία μας συζήτηση με τον Alpha αφορούσε τη ζώνη 10:00-13:00, για μια infotainment εκπομπή και ήταν πρόταση άκρως ενδιαφέρουσα και δελεαστική. Αλλά, επειδή ο ΣΚΑΪ, με τον οποίο ήδη βρισκόμουν σε συζητήσεις, μου εξασφάλισε πέρα από το Survivor Πανόραμα και την αντίστοιχη infotainment ζώνη το Σεπτέμβριο του 2017, έκλεισα εκεί. Εξάλλου με τον ΣΚΑΪ μιλούσα από πολύ νωρίτερα”. Παρακάτω, η Ελεονώρα αναφέρει: “Και όπως είπαμε, από το Σεπτέμβριο θα επιστρέψω με πιο δημοσιογραφικό concept”. Εάν, λοιπόν, το “αντίστοιχη infotainment ζώνη”, δεν σημαίνει 10:00 – 13:00, εμείς απολογούμαστε. Ίσως να μην γνωρίζουμε σωστά ελληνικά, αλλά όταν στην ίδια παράγραφο αναφέρεται συγκεκριμένη ώρα και μετά “αντίστοιχη ζώνη”, αντιλαμβανόμαστε το προφανές. Πάντως, το κείμενο είχε εγκριθεί και από την ίδια. Και εμείς λειτουργήσαμε με την κοινή λογική. Ο τίτλος μας “Το Survivor είναι μόνο η αρχή. Τον Σεπτέμβριο επιστρέφω στην πρωινή ζώνη”, είναι βασισμένος στις παραπάνω δηλώσεις. Όπως και να έχει, εμείς ως περιοδικό δεν έχουμε κανένα συμφέρον από το ποιος θα παρουσιάσει την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, ούτε χρίζουμε παρουσιαστές. Και καμία πρόθεση δεν είχαμε να αναστατώσουμε ανθρώπους.Ευχαριστούμε την Ελεονώρα και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκπομπές της, σε όποια ζώνη και αν προβάλλονται!

A post shared by Hello! Greece (@grhello) on

Μετά την ανάρτηση του Hello, η Ελεονώρα επανήλθε δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τον ορισμό της λέξης εισαγωγικά, και ευχαριστώντας το περιοδικό για την αποκατάσταση και εύχεται να συνεργαστούν στο μέλλον με ορθόδρομο Ερμή.

https://www.instagram.com/p/BTZfNwVBEcA/?taken-by=nonoram