Ελένη Χατζίδου: «Θα μπω στο χειρουργείο»

Ελένη Χατζίδου: «Θα μπω στο χειρουργείο»

Για τον τρόπο με τον οποίο το Survivor επηρέασε την υγεία της, μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Ελένη Χατζίδου, αποκαλύπτοντας ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έχασε 7 κιλά και έχει ξανά πάρει τα 4, αναφέροντας τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, τα οποία… δεν είναι λίγα!

«Έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω κάτι για το δέρμα μου. Ο ήλιος έκαιγε όταν δεν έβρεχε, έκαιγε υπερβολικά. Έχω γεμίσει κάτι σπυράκια μικρά, περίεργα. Οι φίλοι μου που με είδαν μου είπαν “πάλι καλά”. Έκανα ενυδάτωση, μεσοθεραπεία. Και για τους μαύρους κύκλους, που δεν έχω, αλλά πιο πολύ ψυχολογικά. Ο κύκλος σταματάει και ακόμα δεν έχει φτιάξει, έχω θέμα. Έχω και ένα άλλο θέμα, πρέπει να κάνω και μία σαν εγχειρησούλα, επειδή οι ορμόνες μου δεν είναι πολύ καλά. Έβγαλα κάτι σαν πολυποδάκι, κάτι μικρό, δεν είναι σοβαρό. Πήρα ένα χάπι για να μπορέσει να μου έρθει η περίοδος», ανέφερε η Ελένη.

Και συνέχισε λέγοντας: «είχαμε πρόβλημα με τη μνήμη. Εγώ δεν μπορούσα να θυμηθώ ανθρώπους που συναναστρεφόμουν τον τελευταίο μήνα. Είχα τεράστιο πρόβλημα, αλλά μου έλεγαν ότι είναι φυσιολογικό από την αφαγία. Έχω οξεία τενοντίτιδα, αλλά επειδή ο γιατρός φοβήθηκε και για μηνίσκο και για κάτι άλλο, μου είπε κάνε μια μαγνητική να δούμε. Πρέπει να κάνω φυσικοθεραπείες. Τουλάχιστον δέκα! Το κουνούπι όταν γύρισα είδα ότι με είχε τσιμπήσει. Πήρα αντιβίωση και για αυτό. Καλά πάμε!».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.