Ελένη Χατζίδου: Αποκαλύπτει γιατί έσβησε όλες τις φωτογραφίες με τον Άρη Σοϊλέδη από το Instagram

Ελένη Χατζίδου: Αποκαλύπτει γιατί έσβησε όλες τις φωτογραφίες με τον Άρη Σοϊλέδη από το Instagram

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και τη Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε η Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη και τον λόγο που έσβησε από το Instagram τις κοινές τους φωτογραφίες.

Το «μάθημα» που πήρες από το χωρισμό σου από τον Άρη Σοϊλέδη, ποιο είναι;

Πέρασα υπέροχα με τον Άρη, έχω να κάνω μόνο πολύ καλές σκέψεις για εκείνον. Είναι εκπληκτικό παιδί, με έκανε να γελάω πολύ όσο καιρό ήμασταν μαζί. Έχω πολύ λίγο χρόνο για την προσωπική μου ζωή και όσοι είναι μαζί μου –οι φίλοι και ο σύντροφός μου– είναι επιλεγμένοι πολύ αυστηρά. Έτσι συνέβη και με τον Άρη. Για να είμαι μαζί του δυόμισι χρόνια, κάτι σημαίνει. Από την άλλη, επειδή λες για μάθημα, δεν χρειαζόταν να ανεβάζω τόσες κοινές φωτογραφίες στο Instagram και το σίγουρο είναι ότι δεν θα το ξανά έκανα.

Γιατί σβήσατε και οι δύο τις κοινές σας φωτογραφίες από τα social media;

Τις έχω στο κινητό μου αυτές τις φωτογραφίες, δεν τις έχω «σβήσει» από τη ζωή μου. Απλά δεν ήθελα να τις βλέπω και στο Instagram. Ήταν μια απόφαση της στιγμής. Ίσως και λίγο παιδική αν θες, ήταν αστείο που τις έσβησε ο ένας, τις έσβησε και ο άλλος. Το θετικό είναι ότι έχουμε καλή σχέση, επικοινωνούμε μάλιστα, γιατί έχουμε κάποιες εκκρεμότητες. Έχει κάποια πράγματά μου στην Κύπρο και πρέπει να τα πάρω, κι εγώ έχω δικά του πράγματα στο σπίτι μου. Κανονίζουμε πώς θα γίνει η ανταλλαγή, γιατί λείπουμε συνέχεια και οι δυο. Μαθαίνω τα νέα του, ξέρω ότι πήρε μετεγγραφή στην ομάδα της Κέρκυρας, ξέρω ότι είναι καλά.