Ελένη Φουρέιρα: «Τρία χρόνια έστελνα τραγούδια στην ΕΡΤ και έλεγαν…»

Ελένη Φουρέιρα: «Τρία χρόνια έστελνα τραγούδια στην ΕΡΤ και έλεγαν…»

Τις προσπάθειες που έκανε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision αποκαλύπτει σε συνέντευξή της η Ελένη Φουρέιρα, «καρφώνοντας» την ΕΡΤ για την στάση της απέναντί της!

Περίπου ένα μήνα πριν ανέβει στη σκηνή του φετινού διαγωνισμού με την Κύπρο, η τραγουδίστρια μιλά στο περιοδικό Down Town Κύπρου και, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στα «όχι» της ΕΡΤ σε τραγούδια της που στη συνέχεια ο κόσμος αγκάλιασε και τα έκανε επιτυχίες.

«Έχω δέκα χρόνια στη δισκογραφία. Δεν πάω να γίνω γνωστή από τη Eurovision στην Ελλάδα και την Κύπρο. Απλώς είναι μια εμπειρία που ήθελα πάρα πολύ να ζήσω. Είμαι γεννημένη για να αποκτώ μεγάλες εμπειρίες στη ζωή μου. Γι’ αυτό και τα τελευταία τρία χρόνια έστελνα τη δική μου πρόταση στην ΕΡΤ με κάποια τραγούδια, που μετά τα κυκλοφόρησα ως προσωπικά μου singles και έγιναν νούμερο ένα. Δεν ήθελε η ΕΡΤ! Μας έλεγαν οι άνθρωποι ότι ήθελαν ελληνικούς στίχους, μπαλάντες, άλλα πράγματα από αυτά που κάνω εγώ», αναφέρει η Ελένη

Μάλιστα, αποκαλύπτει πως έκανε και φέτος κρούση, ωστόσο, απορρίφθηκε ξανά: «έκανα πρόταση και φέτος, και μου είπαν το ίδιο πράγμα. Αποφάσισα λοιπόν ότι δεν θα ξαναπροσπαθήσω. Είπα στον εαυτό μου “δεν πειράζει, δεν θα γίνει ποτέ, παρ’ το χαμπάρι”».