Ελένη Φουρέιρα: Τι λέει για την σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία

Ελένη Φουρέιρα: Τι λέει για την σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσε η sexy Ελένη Φουρέιρα και μίλησε για την σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Ήταν Δεκέμβριος του 2016 όταν στα sites «έσκασε» η είδηση πως ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Αλμέρτο Μποτία βγαίνει με την Ελένη Φουρέιρα. Δύο μήνες αργότερα, κυκλοφόρησε ακόμη ένα δημοσίευμα που τους ήθελε να μένουν μαζί, ενώ στα 30α γενέθλια της όμορφης τραγουδίστριας, στις αρχές Μαρτίου, βγήκαν και οι πρώτες paparazzi φωτογραφίες τους σε τρυφερές στιγμές έξω από το κλαμπ Shamone Το Πάσχα τούς βρήκε μαζί, καθώς το βράδυ της Ανάστασης θαμώνες γνωστού εστιατορίου στην περιοχή της Γλυφάδας τούς είδαν να περπατούν δίπλα δίπλα στην οδό Κύπρου.

«Φαίνονταν και οι δυο πολύ χαρούμενοι και χαλαροί» έλεγε πηγή του ρεπορτάζ. Ωστόσο, εκείνη ουδέποτε διέψευσε ή επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη είδηση.

 «Δεν κρύβω κάτι, αλλά δεν θέλω και να μιλάω για τα προσωπικά μου. Όταν ξεκινάει κάτι με έναν άνθρωπο, δεν ξέρεις πού θα καταλήξει. Όταν μια γνωριμία μετρά έξι μήνες, δεν μπορώ να βγω και να πω “Είμαι ευτυχισμένη, είναι ο άνθρωπός μου”. Το θεωρώ λίγο λάθος. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως είμαι καλά. Από εκεί και πέρα, μου είναι δύσκολο να κάνω περαιτέρω δηλώσεις»