Ελένη Φουρέιρα: Η αποκάλυψη για την προσθετική στήθους

Ελένη Φουρέιρα: Η αποκάλυψη για την προσθετική στήθους

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα στο περιοδικό People και το Μαρίνο Bυθούλκα μιλώντας πρώτη φορά για την πλαστική επέμβαση που έκανε πρόσφατα στο στήθος της.

“Είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί να είναι διακριτικές και όχι ακραίες. Η συγκεκριμένη αλλαγή που έκανα πάνω μου είναι τόσο μικρή όσο ήθελα. Ήταν μια μικρή πινελιά πάνω στο σώμα μου που με έκανε να νιώσω όμορφα!”

Το συγκεκριμένο γεγονός έδωσε αφορμή να σχολιαστεί στο πρωινό του Ant1 με την ομάδα της εκπομπής να τοποθετείται on air επί του θέματος.

“Παιδιά μπράβο, είναι τέλειο, γιατί αν έβαζε boobs θα ήταν πολύ λαϊκό και καθόλου ωραίο!”, επεσήμανε η Σάσα Σταμάτη, ενώ ο Κώστας Τσουρός πρόσθεσε: “Μπράβο της που το λέει γιατί όλες λένε ότι δεν έχουν κάνει τίποτα και είναι παραμορφωμένες!”

Ο Θέμης Γεωργαντάς ανέφερε με τη σειρά του: “Θα μπορούσε να το κρύψει γιατί δεν φαίνεται τίποτα!”, με την Φαίη Σκορδά να κλείνει τη συζήτηση λέγοντας: “Αυτό είναι κάτι που το κάνεις για τον εαυτό σου, για να αισθάνεσαι καλά!”