Η Ελένη Τσολάκη μιλάει πρώτα φορά για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον αγαπημένο της

Η Ελένη Τσολάκη μιλάει πρώτα φορά για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον αγαπημένο της

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και τον Γιώργο Πράτανο, η Ελένη Τσολάκη μίλησε πρώτη φορά, για την πρόταση γάμου που της έκανε ο Παύλος Πετρουλάκης.

Πέρσι, όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η ξανθιά παρουσιάστρια είδε το δαχτυλίδι που φορούσε η συνονόματή της. «Ελένη, αρραβωνιάστηκες!» της είπε, με εκείνη να σπεύδει να διευκρινίσει πως δεν είναι δαχτυλίδι αρραβώνων.

Μήνες μετά τη συγκεκριμένη εκπομπή, ο Παύλος, τής έκανε πρόταση γάμου. «Η πρόταση γάμου ήρθε σε μια στιγμή που την έκανε μη αναμενόμενη. Αυτό την κάνει ξεχωριστή, αφού συνήθως ξέρεις πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα. Σε εμάς δεν συνέβη έτσι, γι’ αυτό και είναι ξεχωριστή» λέει η Ελένη Τσολάκη, δείχνοντας την έντονη συστολή της να προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. «Η χαρά μου ήταν τεράστια» μου διηγείται, «ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησα για την πρόταση γάμου ήταν η μαμά μου».

Ο Δήμος Βερύκιος ήταν εκείνος που «πρόδωσε» την ημερομηνία γάμου της παρουσιάστριας στο Happy Day, τον περασμένο Ιούνιο. Δεν είπε, βέβαια, τίποτε παραπάνω πέρα από την ημερομηνία. Και έπεσε μέσα. «Ο “κύριος Βερύκιός μου”, όπως συνηθίζω να τον αποκαλώ, είναι ένας άνθρωπος που είναι παντού» λέει γελώντας και προσθέτει: «Είναι από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθαν για το γάμο μου. Γενικά είναι από τους ανθρώπους που συμβουλεύομαι και έχει σταθεί στο πλευρό μου. Ό,τι λέει είναι πάντα to the point».