Ελένη Ράντου: “Στην εγκυμοσύνη μου έφυγα από το σπίτι και είπα στον Βασίλη ότι…”

Ελένη Ράντου: "Στην εγκυμοσύνη μου έφυγα από το σπίτι και είπα στον Βασίλη ότι..."

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», παραχώρησε η Ελένη Ράντου.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου αλλά και στην κατάθλιψη που της χτύπησε την πόρτα, σε ηλικία 40 ετών.

«Εγώ το μεγαλύτερο σοκ που έπαθα κάπου στα 40, ήταν όταν συνειδητοποίησα την δική μου κατάθλιψη. Γιατί πάντα εγώ νόμιζα ότι βοηθάει όλους τους άλλους, αλλά εγώ είμαι απολύτως μη καταθλιπτική! Το συνειδητοποίησα τότε γιατί τότε έγινε έντονο, άρχισαν πολύ σκοτεινές σκέψεις, κρίσεις πανικού, άρχισε μια περίεργη σύγκρουση μέσα μου.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης με έπιασε ένα τρομερό άγχος πως θα αλλάξει η ζωή μου πως θα τα βγάλω πέρα… Στην εγκυμοσύνη μου μάλιστα, έφυγα από το σπίτι και είπα στον Βασίλη ότι δεν είναι άξιος να μεγαλώσει το παιδί μας, γιατί τις ημερομηνίες που θα γεννούσε θα ήταν Ρόδο για κάτι συναυλίες και μου είπε να πάω εκεί να γεννήσω.

Έπαθε σοκ αλλά με άφησε να φύγω, πήγα και έμενα για ένα μήνα στο ξενοδοχείο! Δεν έβγαινα από το δωμάτιο… Δεν το ξέρει κανένας άλλος, το μαθαίνουν τώρα… Μετά πήγα στους κουμπάρους μου και το είπαν στον Βασίλη και ήρθε και μου είπε ότι θα ακυρώσει όλες τις συναυλίες», δήλωσε η Ελένη Ράντου.