Ελένη Ράντου: Ο μέσος όρος των συμμετεχόντων του survivor ήταν…

Ελένη Ράντου: Ο μέσος όρος των συμμετεχόντων του survivor ήταν…

Με αφορμή την θεατρική παράσταση που θα πρωταγωνιστεί το φετινό χειμώνα έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο aixmi.gr η Ελένη Ράντου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το survivor, αν το παρακολουθούσε την περσινή σεζόν αλλά και για τον νικητή Γιώργο Αγγελόπουλο.

Το Survivor πέρσι το βλέπατε;

Και βέβαια το είχα παρακολουθήσει. Αυτό είχε μία αγνότητα σαν συνταγή. Ενώ ήταν πολύ παλιά η συνταγή, η επιλογή των προσώπων είχε μία αγνότητα και σε κέντριζε. Ήταν μία διαμόρφωση νεοελληνικού χάρτη προσώπων. Κι επειδή όλα ήταν φρέσκα, δημιουργούσε ένα πόλο έλξης. Σαν μια νέα σειρά που ξαφνικά πρωταγωνιστούν φρέσκες φυσιογνωμίες που δεν είναι αυτές που ξέραμε. Ας πούμε, ο μέσος όρος των συμμετεχόντων ήταν πολύ λιγότερο μελαχρινοί από την εικόνα που έχουμε για το μέσο Έλληνα. Ξαφνικά είχαν ανοιχτά μάτια, καστανόξανθοι οι περισσότεροι κι όχι καταμελάχρινοι. Είχε μία συμπεριφορά λαϊκών ανθρώπων με άλλες εμμονές από αυτές που ξέραμε. Είχε νομίζω μία εξαιρετική επιλογή δείγματος Νεοελλήνων.

Θέλατε να βγει νικητής ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Είχε ένα κοινωνικό ενδιαφέρον για μένα. Δεν κοιτούσα ποιος θα βγει πρώτος ή δεύτερος. Όσο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, επειδή έχουν αλλάξει οι εποχές, πρόκειται για ένα καινούργιο δείγμα νεολαϊκού ανθρώπου.