Ελένη Ράντου μετά από 9 μέρες σε καραντίνα: “Μέτρησα τις απώλειες, φοβήθηκα…”

Ελένη Ράντου μετά από 9 μέρες σε καραντίνα: “Μέτρησα τις απώλειες, φοβήθηκα…”

Η καθημερινότητα της Ελένης Ράντου έχει αλλάξει πολύ τις τελευταίες ημέρες, καθώς βρίσκεται σε καραντίνα ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας που υποδεικνύει η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Η ηθοποιός παρακολουθεί τις εξελίξεις μέσα από τα social media από όπου αρκετές φορές μοιράζεται και κάποιες από τις σκέψεις της. Έτσι έκανε και αυτή τη φορά γράφοντας πως βιώνει την 10ημερη καραντίνα στην οποία έχει υποβάλλει τον εαυτό της.

«Μετά τη ματαίωση όλων των επαγγελματικών υποχρεώσεων το πρώτο που αισθάνεσαι είναι αμηχανία πώς να διαχειριστείς την απώλεια στόχου και να αλλάξεις πρόγραμμα και συνήθειες από τη μια στην άλλη. Χώθηκα μέσα στα δελτία ειδήσεων και μέτρησα ένα ένα τα κρούσματα και τις απώλειες.

Φοβήθηκα και πανικοβλήθηκα παρά τις σαφείς οδηγίες να μην το πάθω. Μπερδεύτηκα άλλο τόσο με τις αντιφατικές πληροφορίες» γράφει η Ελένη Ράντου στο facebook.

Κι αφού διάβασε 3-4 βιβλία, είδες 5-6 σειρές αποφάσισε να κλείσει την τηλεόραση που της προκαλεί άγχος και άνοιξε το ραδιόφωνο.«Το χιούμορ που μας απέμεινε παλεύει να ξορκίσει το κακό μέσα από βιντεάκια που στέλνουμε ο ένας στον άλλο» λέει στη συνέχεια.

«Θυμήθηκα σενάρια επιστημονικής φαντασίας κι ένοιωσα σα να παίζω να παίζω σε μια παρόμοια ταινία, σκέφτηκα πως η έννοια της εξέλιξης γελοιοποιήθηκε εύκολα από έναν ιό της γρίπης, πως το 2020 ξαναγυρίσαμε πάλι στις σπηλιές.

Χάρηκα που τώρα έχουμε κοινό εχθρό, έχουμε βάλει τις υπόλοιπες έχθρες μας σε προσωρινή καραντίνα” σημείωσε κλείνοντας το κείμενό της ότι νιώθει ευγνωμοσύνη που έχει δίπλα της την οικογένειά της υγιή και όρθια» έγραψε η Ελένη Ράντου.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.