Ελένη Πέτα-Έλντα Πανοπούλου-Τάνια Τρύπη στο Ρυθμός Stage

Ελένη Πέτα-Έλντα Πανοπούλου-Τάνια Τρύπη στο Ρυθμός Stage

Μουσική, χορός, κέφι, ομορφιά, γέλιο… Όλα συνυπάρχουν στη καινούρια μουσικοχορευτική παράσταση στο Ρυθμός Stage, με την υπέροχη και καυστική Έλντα Πανοπούλου, αισθαντική Ελένη Πέτα και εντυπωσιακή Τάνια Τρύπη!

Το βραδύ της Πέμπτη δυο μόλις ημέρες πριν την πρεμιέρα βρεθήκαμε στο Ρυθμός Stage στην παρουσίαση της παράστασης που έγινε για δημοσιογράφους και φίλους.

Τρεις γυναίκες, ιδιαίτερα ταλαντούχες, η κάθε μια στον τομέα της, σε σύμπραξη αποτελούν ένα ιδιαίτερα δυνατό μουσικό σχήμα. Όχι μόνο μουσικό, αλλά χορευτικό και θεατρικό!

Η Τάνια Τρύπη, πιο σέξι από ποτέ, ερμηνεύει με ένα μοναδικό τρόπο μεγάλες επιτυχίες και δίνει μια άλλη διάσταση στη παράσταση. Η Ελένη Πέτα με την υπέροχη φωνή της σε ταξίδευε στο χρόνο με τραγούδια παλιά και αγαπημένα.

Οι ξεκαρδιστικές ατάκες της Έλντας έδιναν κάθε φορά μια άλλη νότα στη βραδιά, δεν ήταν λίγες οι φορές που με το μοναδικό της στιλ παρέσυρε ακόμη και τους πιο «σφιγμένους» δημοσιογράφους να «λυθούν» μέχρι και το τέλος της βραδιάς.

Άρτια σκηνοθετημένη η παράσταση από την Έλντα Πανοπούλου, με πρόγραμμα που περιείχε αγαπημένα παλαιά, και σύγχρονα τραγούδια για όλα τα γούστα! Το τελικό αποτέλεσμα ικανοποιεί όλα τα μουσικά ακούσματα, καθώς ερμηνεύονται από τις έμπειρες καλλιτέχνιδες, έντεχνα και σύγχρονα ελληνικά και ξένα τραγούδια, παλιές κινηματογραφικές επιτυχίες, λαϊκά και ζεϊμπέκικα. Όλα πλαισιωμένα από ένα καστ νέων παιδιών που χορεύουν, επικοινωνούν με τον κόσμο, υποδύονται ρόλους, δίνουν έναν αέρα χαράς και ξεγνοιασιάς!

Εντυπωσιακά τα κουστούμια όλων των καλλιτεχνών, που αλλάζουν κάθε φορά που γίνονταν αλλαγή ρεπερτορίου και θέματος. Με διαδραστικό τρόπο στημένη έντεχνα η παράσταση, συνομιλώντας με το κοινό σε πολλά σημεία.

Ενωμένα τραγούδι, χορογραφίες, διάλογοι, μέχρι και σόλο θεατρικός μονόλογος της Έλντας με τον Τσίπρα, το τελικό αποτέλεσμα είναι μια θεατρική μορφή μιούζικαλ. Το ενδιαφέρον του κοινού μένει αμείωτο για πάνω από τρεις ώρες.

Το μουσικό θέαμα, είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία της Έλντας Πανοπούλου. Οι φωνές των τριών γυναικών, συνοδευόντουσαν από έξι μαθητές της σχολής της Έλντας, δημιουργώντας σε κάθε τραγούδι εικόνα.

Μαζί με την Ελένη Πέτα, την Έλντα Πανοπούλου και την Τάνια Τρύπη είναι και οι Στέλλα Κωστοπούλου, Κωνσταντίνος Φερεντούρος, Δέσποινα Κυριάκου, Γιάννης Απέργης, Κατερίνα Γρηγορίου, Θωμάς Κοτζαμάνης και ένα μουσικό σύνολο.

Η πρεμιέρα είναι το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στο χώρο του ‘’Ρυθμός  Stage’’ και κάθε Σάββατο.

Έλενη Πέτα

Τανια Τρυπη

Ελντα Πανοπουλου

Ελενη Τανια