Ελένη Μενεγάκη: το ταξίδι της στην Κύπρο

Ελένη Μενεγάκη: το ταξίδι της στην Κύπρο

Το πρωί της Δευτέρας έγιναν τα εγκαίνια του Alpha Κύπρου και η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε μέχρι την Κύπρο για να στηρίξει το κανάλι της.

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έφτασε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Κυριακής, συνοδευόμενη από τον στενό της συενργάτη και hair stylist, Βασίλη Μπουλούμπαση. Η παρουσιάστρια είχε προορισμό την Κύπρο, όπου έδωσε το πρωί της επόμενης ημέρας το “παρών” στην επίσημη παρουσίαση του Alpha Κύπρου.

Στη Λευκωσία, εκτός από την παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Alpha,ταξίδεψαν για τον ίδιο λόγο ο Λάκης Λαζόπουλος, η Αγγελική Νικολούλη, οΧρήστος Φερεντίνος, ο Δήμος Βερύκιος και η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Φυσικά, εκεί ήταν και ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την εκδήλωση, που έλαβε χώρα στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, κυκλοφόρησαν από τους φίλους και συνεργάτες της. Ο Τάσος Τρύφωνος μοιράστηκε μία selfie τους στον λογαριασμό του στο instagram,ενώ ο Δήμος Βερύκιος μετέδωσε “ρεπορτάζ” μέσα από το twitter του.

Το βράδυ, ο Δήμος Βερύκιος μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στη Μεγαλόνησο δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο twitter. Στο στιγμιότυπο απεικονίζεται η Ελένη Μενεγάκη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Αγγελική Νικολούλη, ο Βασίλης Παπαδρόσος και ο Δημήτρης Κοντομηνάς.