Ελένη Μενεγάκη: “Μπορεί να είμαι σχεδόν 30 χρόνια κάθε μέρα στη τηλεόραση αλλά…”

Ελένη Μενεγάκη: “Μπορεί να είμαι σχεδόν 30 χρόνια κάθε μέρα στη τηλεόραση αλλά…”

Η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη μιας ακόμη εκπομπής καλησπέρισε τους τηλεθεατές με ένα μεγάλο χαμόγελο και έκανε μια εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο γεγονός πως εξαιτίας της επικαιρότητας και κυρίως της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρας μας, αναγκάστηκε να αλλάξει όλη η ροή της εκπομπής της.

«Σήμερα είπα θα το ξεκινήσω όπως με θυμάστε, με το λαμπρό μου χαμόγελο και με τα μάτια μου ζωντανά και πιο ζωηρά. Η αλήθεια είναι πως θέλω να σας ανοίξω την καρδιά μου, να έρθετε λίγο στη θέση μου. Μπορεί να είμαι σχεδόν 30 χρόνια κάθε μέρα στη τηλεόραση αλλά όπως ξέρατε ήμουν για άλλους λόγους.

Κάνω άλλο πρόγραμμα και εγώ και οι συνεργάτες μου και καλά κάποιοι όπως είναι ο Τάσος που είναι της ενημέρωσης, η δυσκολία δεν είναι να βρεις τα θέματα, το θέμα είναι ο τρόπος, η διάθεση. Δηλαδή εγώ θέλω όταν σας μιλάω σε αυτή την απέναντι κάμερα που εσείς δεν βλέπετε ποτέ, που γράφει πάνω τον αριθμό 1, θέλω να σας μιλάω και να σας μεταδίδω ευχαρίστηση.

Να σας μεταδίδω χαρά, ζωηράδα αυτά που τόσα χρόνια κάνουμε μαζί. Έχω λοιπόν μια δυσκολία σε ψυχολογικό τομέα, όχι πρακτικό», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.