Ελένη Μενεγάκη: «Θα είμαι η τελευταία που θα φύγω από τον Alpha και θα κλάψω αν κλείσει»

Ελένη Μενεγάκη: «Θα είμαι η τελευταία που θα φύγω από τον Alpha και θα κλάψω αν κλείσει»

Το βραδυ της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το οποίο και φωταγώγησε. Η παρουσιάστρια «έβαψε» ροζ το κτίριο, δίνοντας το σύνθημα για την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού που διοργανώνει μεγάλη εταιρεία καλλυντικών.

Μετά την εκδήλωση οι δημοσιογράφοι μίλησαν την Ελένη και αναφέρθηκαν τόσο στην ίδια όσο και για την παρουσία της στον Alpha. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ο Alpha δεν εξασφάλισε τηλεοπτική άδεια λέγοντας:

«Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο να προχωρήσουν τα πράγματα όπως έχουν. Πιστέψτε με ότι αγαπάω πολύ το κανάλι που με φιλοξενεί. Την προηγούμενη σεζόν ανανέωσα μία συμφωνία καλής σχέσης και συνεργασίας, όπως είχα όλα αυτά τα χρόνια. Το παρελθόν μου έχει αποδείξει και το μέλλον μου. Είμαι πάρα πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά, συμβόλαια κάνω από το 1993, δεν έχω σπάσει ποτέ κανένα συμβόλαιο, δεν έχω φέρει ποτέ τα πράγματα έτσι που να πουν οι άλλοι “να φύγει να ησυχάσουμε από αυτήν” και γι’ αυτό ακριβώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση εγώ να σπάσω συμβόλαιο από τον Alpha αν ο Alpha είναι όπως σήμερα. Δηλαδή, αν έχει εικόνα εγώ θα είμαι μέσα στον Alpha. Εγώ θα είμαι η τελευταία που θα φύγει από αυτό το μαγαζί. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, το αγαπώ πάρα πολύ και θα κλάψω πάρα πολύ, όπως και πάρα πολλοί άλλοι, αν θα κλείσει. Δεν θα είχα ανανεώσει συμβόλαιο πέρυσι, θα είχα κάτσει, θα έλεγα “δεν πειράζει, βλέπουμε μετά”».

Έπειτα ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι ούτε στα διοικητικά συμβούλια, ούτε σύμβουλος είμαι, ούτε μέτοχος. Δεν έχω κάποιο άλλο λόγο παρά μόνο να παρουσιάζω και να επιμελούμαι την εκπομπή που φέρει το όνομά μου».