Ελένη Μενεγάκη: Δε μπορούσε να μιλήσει στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής η παρουσιάστρια

Ελένη Μενεγάκη: Δε μπορούσε να μιλήσει στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής η παρουσιάστρια

Φινάλε σήμερα για την εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha.

Η ημέρα της τελευταίας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη έφτασε λοιπόν και στην έναρξή της είδαμε την παρουσιάστρια να βγαίνει ζωντανά συγκινημένη από το καμαρίνι της.

Αμέσως μετά παρακολουθήσαμε ένα αφιερωματικό βίντεο με στιγμές από την πορεία της Ελένης στα 15 χρόνια που βρίσκεται στον Alpha.

Τη στιγμή εκείνη η κάμερα μπήκε στο πλατό, και είδαμε την Ελένη Μενεγάκη βουρκωμένη να μη μπορεί κυριολεκτικά να μιλήσει. Στη συνέχεια η παρουσιάστρια έκανε μια αναδρομή στην τηλεοπτική της πορεία και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και τα τρία κανάλια που δούλεψε όλα αυτά τα 30 χρόνια. Το Mega, τον ΑΝΤ1 και τον Alpha.

«Συγγνώμη δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Και να ξανανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο. Δε μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους» είπε με δάκρυα στα μάτι η Ελένη Μενεγάκη.