Ελένη Μενεγάκη για το τέλος της συνεργασίας της με τον Τάσο Τεργιάκη: “Εύχομαι ο επόμενος συνεργάτης σου να….”

Ελένη Μενεγάκη για το τέλος της συνεργασίας της με τον Τάσο Τεργιάκη: “Εύχομαι ο επόμενος συνεργάτης σου να….”

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη ότι αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ξάφνιασε τους πάντες.

Με αφορμή τη μακρόχρονη συνεργασία της παρουσιάστριας με τον Τάσο Τεργιάκη που ολοκληρώνεται φέτος, η Ελένη αναφέρθηκε σε εκείνον με πολύ όμορφα λόγια.

Η παρουσιάστρια, αφού ο συνεργάτης της παρουσίασε το θέμα του, θυμήθηκε τον πρώτο καιρό της συνεργασίας τους λέγοντας: «Ρε συ Τάσο, μετά από τόσα χρόνια, μετά από τόσα θέματα που ξεκινήσαμε από αυτό που ψάχναμε να βρούμε και εγώ έσπαγα το κεφάλι μου πώς να σε εκμεταλλευτούμε γιατί σε είχαμε φέρει εδώ να μας λες λίγο επικαιρότητα σε μια εκπομπή που ήταν μέσα στο κέφι και τη χαρά και την τρέλα, πως μετά θα σε αξιοποιήσουμε γιατί μας άρεσες τόσο πολύ αλλά δε θέλουμε να μας λες επικαιρότητα… Ο Τάσος, εδώ στο αρχείο του Alpha έχει κάνει ότι κτήριο υπάρχει, όλους τους ευεργέτες, μετά πήγαμε σε όλες της ωραίες ιστορίες, τράπεζες κτήρια…… τα δικά σου κομμάτια ήταν σαν να πήγαινα σχολείο και έκανα πράγματα που δεν είχα μάθει».

Στη συνέχεια όμως η Ελένη Μενεγάκη συνέχισε αναφερόμενη στο τέλος της συνεργασίας τους δίνοντας τις καλύτερες ευχές στον συνεργάτη της.

«Τάσο μου, καλή συνέχεια θα στην ευχηθώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, είσαι πολύ άξιος συνεργάτης, είσαι ένα πολυεργαλείο όπως σου έλεγα πάντα και ειδικά τα τελευταία χρόνια που μας άφησες να δούμε και την πιο χαλαρή σου πλευρά, να σκας και κανένα χαμόγελο, να κάνεις και λίγο πλάκα, γιατί είχες πάντα αυτό το βαρύ των ειδήσεων, δεν πρέπει να μιλάμε, να γελάμε, δε πρέπει να κοιτάμε, πήρες και εσύ το χρόνο σου.. Πραγματικά καλή συνέχεια και εύχομαι ο επόμενος συνεργάτης σου να εκτιμήσει όλα σου τα θετικά στοιχεία. Δεν είσαι τεμπέλης, δεν είσαι αργόσχολος, δεν είσαι κουτσομπόλης, δεν είσαι λογάς, είσαι εργατικός, είσαι ένα πολύ καλό παιδί και δεν ξενοκοιτάς, αυτό είναι μόνο για τη γυναίκα σου αλλά δεν έχει καμία σημασία».