Ελένη Καστάνη: «Δεν πουλάω τα κιλά μου»

Ελένη Καστάνη: «Δεν πουλάω τα κιλά μου»

Η Ελένη Καστάνη ξέρει καλά πώς να διαφυλάσσει την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town εξήγησε για ποιον λόγο δεν επιλέγει να μην μιλά για την ζωή της.

Επίσης, αναφέρθηκε σε ένα ακόμη θέμα που απασχολεί πολύ τελευταία, αυτό των κιλών, διευκρινίζοντας γιατί δεν συζητά για τα κιλά της.

Μου είπατε πριν ότι κάνετε καθημερινά δεκάωρα γυρίσματα για το Κάνε Γονείς για δεις Καλό. Τι κάνετε μετά από μια κουραστική μέρα;

«Λατρεύω τη μοναξιά. Το καλύτερο μου ύστερα από ένα γύρισμα είναι να πάω να κλειστό στο σπίτι μου, είναι τόσο εξωστρεφής η φύση της δουλειάς μου που θα τρελαθώ αν δεν πάω στην ησυχία του σπιτιού μου. Να κουλάρω και να ηρεμήσω. Δέκα ώρες σε ένα γύρισμα, πόσο να αντέξει ο άνθρωπος στα κέφια;»

Από τότε που χωρίσατε δεν έχουμε δει κάποιον σύντροφο δίπλα σας. Προφυλάσσεται καλά τα προσωπικά σας ή έχετε κρατήσει μια πιο μοναχική στάση και στη ζωή σας;

«Και τα δύο είναι. Καταρχάς δεν ενδιέφερε ποτέ κανέναν τι έκανα εγώ στα προσωπικά μου. Όχι τώρα, αλλά ούτε όταν ήμουν νέα. Και η Naomi Cambell να ήμουν, πάλι δεν θα πουλούσα την προσωπική μου ζωή, το σώμα μου και την ομορφιά μου. Έχει να κάνει με το τι είσαι μέσα στην ψυχή και στο μυαλό σου. Για αυτό έφερα και αυτό το ακραίο παράδειγμα Δεν είμαι η Naomi Cambell αλλά και θεά να ήμουν, δεν θα πουλούσα την ομορφιά μου. Είναι επιλογή αυτό. Δεν θα το έκανα αγοραίο, φτηνό, να πουληθώ για να ασχοληθούν μαζί μου. Δεν το καταδέχομαι. Όπως και τώρα, δεν πουλάω τα κιλά μου. Επίσης δεν το καταδέχομαι και δεν μου αρέσει”

Πώς εννοείτε το ότι δεν πουλάτε τα κιλά σας; Σας ζητήθηκε να το κάνετε;

«Τα περιοδικά κυρίως κάνουν κάποια αφιερώματα ή συνεντεύξεις γύρω από τα κιλά για λόγους ευαισθητοποίησης. Δεν πήγαινα ποτέ, αρνιόμουν να συμμετάσχω όταν το κριτήριο ήταν αυτό. Έχω άλλα ενδιαφέροντα πράγματα να πω, πιστεύω, ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας, οπότε γιατί να μιλήσω για τα κιλά μου; Με ενοχλεί ακόμη και να με ρωτάνε. Επίσης η ζωή μου έχει δείξει ότι η ομορφιά είναι ένα πράγμα που έχει ημερομηνία λήξης. Σαν το γιαούρτι που λέει και ένας φίλος μου. Θα λήξει το γιαουρτάκι, θα το πετάξεις και θα πάρεις το καινούργιο. Κατάλαβες; Εγώ προτιμώ να μην είμαι γιαούρτι».