Εκτός Your Face Sounds Familiar ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Εκτός Your Face Sounds Familiar ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Το κοινό τον αγάπησε και τον είχε βγάλει νικητή στο Your Face Sounds Familiar που συμμετείχε καθώς ήταν μια από τους πιο εντυπωσιακές παρουσίες και έχει γράψει τη δική του «ιστορία» στο show μεταμφιέσεων.

Ο Θανάσης Αλευράς επιστρέφει στο Your Face Sounds Familiar αυτή την Πέμπτη στις 21:00!

Ο ηθοποιός θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή και θα πάρει τη θέση του Φώτη Σεργουλόπουλου, που είχε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι πριν τα ο ΑΝΤ1 αλλάξει την ημερομηνία των live.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

Το πιο ξεχωριστό και ανατρεπτικό show του ΑΝΤ1, “Your Face Sounds Familiar”, έρχεται με το 5ο live  στις 25 Μαΐου, στις 21.00, για να «μεταμορφώσει».. μοναδικά το βράδυ της Πέμπτης μας.

Το 5ο live μας επιφυλάσσει όχι μόνο ξεχωριστές ενσαρκώσεις αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους. Special guest της βραδιάς, ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς, ο οποίος θα καθίσει στην καρέκλα του κριτή, αντικαθιστώντας τον Φώτη Σεργουλόπουλο, μόνο για αυτή την Πέμπτη.

Ο Θανάσης Αλευράς, ο νικητής του 1ου κύκλου του show, έχοντας πλέον αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία στις μεταμφιέσεις και τις ενσαρκώσεις μεγάλων star,  θα κρίνει και θα αξιολογήσει, για αυτή την Πέμπτη, τους διαγωνιζόμενους του “Your Face Sounds Familiar”.

https://www.instagram.com/p/BUb5GLGgl3T/