Εκτός NOMADS ο Φώτης Φιλιππόπουλος και η έκπληξη με τους αρχηγούς που επέλεξε

Εκτός NOMADS ο Φώτης Φιλιππόπουλος και η έκπληξη με τους αρχηγούς που επέλεξε

Το βραδυ της Παρασκευής παρακολουθήσαμε τη δεύτερη αποχώρηση από το Nomads. Στην αρχή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε ότι η Ευαγγελία Πλατανιώτη από την ομάδα των Ωκεανών έλαβε τις περισσότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και συνεχίζει στο παιχνίδι επιβίωσης.

Ο Φώτης Φιλιππόπουλος και η Νατάσα Καλογρίδη από την ομάδα της Ζούγκλας αγωνίστηκαν σκληρά και μετά από μία συναρπαστική «μονομαχία» που κρίθηκε στο νήμα, από το παιχνίδι επιβίωσης αποχώρησε ο Φώτης Φιλιππόπουλος, αποδυναμώνοντας αριθμητικά την ομάδα Ζούγκλα, που πλέον έχει πέντε μέλη.

Ο Φώτης ήταν υποψήφιος και την προηγούμενη εβδομάδα, όμως είχε κερδίσει την Εύη Ιωαννίδου. Στην αναμέτρηση της Παρασκευής, στο πρώτο αγώνισμα ο Φιλιππόπουλος κέρδισε με 2-0 και πήρε τον πρώτο πόντο, ενώ στη συνέχεια η Νατάσα πήρε δύο νίκες και ισοφάρισε. Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, η ηθοποιός κατάφερε να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στο νησί των Φιλιππίνων.

Λίγο πριν αποχωρίσει του από το Palawan επέλεξε τους αρχηγούς της επόμενης εβδομάδας και για τις 3 ομάδες. Τα ηνία για την Ζούγκλα θα αναλαμβάνει η Ειρήνη Ζάχου, τον Ωκεανό η Βασιλική Μιλλούση και την Φωτιά η Αποστολία Ζώη.