Εκτός NOMADS ο Μιχάλης Ζαμπίδης

Εκτός NOMADS ο Μιχάλης Ζαμπίδης

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε το βραδυ της Πέμπτης από το NOMADS, καθώς ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του και καλέστηκε να μονομαχήσει για την παραμονή του στο νησί όμως μετά την ήτα του από τον Λευτέρη Παρασκευά βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, με αποτέλεσμα το “ταξίδι” στις Φιλιππίνες τελείωσε για εκείνον.

Ο Iron Mike αποχαιρέτησε τους υπόλοιπους λέγοντας «ήταν ένα ωραίο σχολείο όλο αυτό, πολύ όμορφο. Υπήρχαν και ωραίες στιγμές και δύσκολες. Πέρασα πολύ όμορφα, χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους. Δεν έχω λόγια… Σας θαυμάζω, σας στέλνω την καλή μου ενέργεια. Να κάνετε καθημερινά υπερβάσεις, θα σας καμαρώνω από την άλλη πλευρά».

Όταν έμεινε μόνος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο αθλητής παραδέχθηκε ότι τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες πέρασε δύσκολα λόγω προβλημάτων υγείας, αλλά, συνολικά, του έμεινε μια πολύ ωραία γεύση.

Στη συνέχεια ο Μιχάλης πριν αποχωρίσει του από το Palawan και τις Φιλιππίνες όπως κάθε παίκτης πριν φύγει ανακοίνωσε τους νέους αρχηγούς των δύο ομάδων για την επόμενης εβδομάδας. Για αρχηγό της ομάδας των Ωκεανών επέλεξε το Γιώργο Κατσινόπουλο, και για την ομάδα της Φωτιάς, έβαλε τον Νίκο Αναδιώτη.