Εκτός NOMADS ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αλλά δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα

Εκτός NOMADS ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αλλά δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το NOMADS αλλά όχι από το νησί του Palawan το βράδυ της Δευτέρας, επιβεβαιώνοντας τα spoilers που ο ίδιος δημιούργησε λίγο πριν την προβολή του επεισοδίου, καθώς άνοιξε το κινητό του και την εφαρμογή του Viber.

Το μοντέλο που ήταν για δεύτερη συνεχόμενη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση «μονομάχησε» με την Βασιλική Μιλλούση για την παραμονή στο Palawan αλλά δεν κατάφερε να την νικήσει, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός παιχνιδιού.

«Πέρασα πολύ όμορφα, πέρασα πολύ δύσκολα, χαμογέλασα, έκαψα, γνώρισα πολλά νέα παιδιά. Ήταν πολύ σημαντικό μάθημα για εμένα. Ήταν ό,τι καλύτερο», ανέφερε ο Δημήτρης πριν αποχωρήσει και παραδέχθηκε ότι «είμαι συναισθηματικά περίεργα. Είμαι μπερδεμένος, είμαι και κουρασμένος. Αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, αλήθεια».

Όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Δημήτρης δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά θα παραμείνει στις Φιλιππίνες, όπως θα συμβεί και με τους επόμενους παίκτες που θα αποχωρήσουν, ώστε να είναι όλοι παρόντες στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού, στις 21 Δεκεμβρίου.