Εκτός “Dot” ο Γιώργος Λασκαρίδης

Εκτός "Dot" ο Γιώργος Λασκαρίδης

Ο Γιώργος Λασκαρίδης ήταν ένας από τους διαγωνιζόμενους του φετινού MasterChef που ξεχώρισε με την παρουσία του στο ριάλιτι μαγειρικής.

Μάλιστα, όπως είχε ανακοινωθεί ο Γιώργος Λασκαρίδης επρόκειτο να μαγειρεύει του χρόνου στον ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Dot».

Τελικά η συνεργασία αυτή «ναυάγησε», καθώς ο Γιώργος Λασκαρίδης είναι ακόμη δεσμευμένος με συμβόλαιο από το Star. Την αποκάλυψη έκαναν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή «Love it».

«Τελικά δεν καταφέραμε να δουλέψουμε μαζί με τον Γιώργο. Είχε έρθει στο γραφείο. Τα είχαμε πει, τα είχαμε συμφωνήσει. Εγώ έστειλα ένα μήνυμα και μας είπε πως το Star δεν τον αφήνει να δουλέψει κάπου αλλού. Είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο. Έχει ξεκινήσει και στο youtube μια εκπομπή με την κοπέλα του. Και με τη Μάγκυ Ταμπακάκη που τώρα δουλεύουμε μαζί, τα πρώτα χρόνια θέλαμε πάρα πολύ, αλλά ήταν δεσμευμένη με το συμβόλαιό της. Μόλις ελευθερώθηκε ήρθε στην εκπομπή. Οπότε τον Γιώργο μπορεί να τον δείτε του χρόνου» είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.