Εκτός της θεατρικής παράστασης “Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα” o Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Εκτός της θεατρικής παράστασης “Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα” o Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα», ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, όμως τα πράγματα άλλαξαν τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου-Κου», ο λόγος που η πρεμιέρα της παράστασης κινδυνεύει να αναβληθεί είναι η απομάκρυνση του Λεωνίδα Καλφαγιάννη από το καστ των ηθοποιών.

«Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης δε θα είναι τελικά στην παράσταση. Έχω την επίσημη και την ανεπίσημη εκδοχή. Η επίσημη εκδοχή από το θέατρο λέει ότι πρόκειται για ένα διαζύγιο κοινή συναινέσει. Η πλευρά του Λεωνίδα Καλφαγιάννη λέει πως υπήρχαν προβλήματα και με την παραγωγή και με την οργάνωση και γενικά κάποια πράγματα δεν ήταν όπως είχαν συμφωνήσει.

Από την παραγωγή μου έκαναν ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται για απομάκρυνση αλλά ότι η παραγωγή ήταν εκείνη που αποφάσισε να λήξει τη συνεργασία με τον ηθοποιό. Μάλιστα σε αυστηρό τόνο ο άνθρωπος της παραγωγής μου είπε πως θα ακολουθήσει και άλλη απομάκρυνση σε περίπτωση που κάποιοι ηθοποιοί δε συμμορφωθούν με τις οδηγίες του σκηνοθέτη, Δήμου Αβδελιώδη» ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.