Εκτός εαυτού ο Μάρκος Σεφερλής: Διέκοψε την παράσταση

Εκτός εαυτού ο Μάρκος Σεφερλής: Διέκοψε την παράσταση

Για πρώτη φορά στα χρονικά ο ηθοποιός βγήκε έξω από τα ρούχα του και διέκοψε την παράσταση. Ο Μάρκος Σεφερλής λόγω της παράνομης βιντεοσκόπησης του έργου του από θεατές με τα κινητά τους τηλέφωνα, αποφάσισε να διακόψει την παράσταση στη μέση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης «Άλλος για Survivor» όταν ο Μάρκος Σεφερλής από τα πρώτα λεπτά που ανέβηκε στη σκηνή εντόπισε κάποιους ανάμεσα στο κοινό που μαγνητοσκοπούσαν την παράσταση.

Τότε ο ηθοποιος προέβη σε μια ανακοίνωση, λέγοντας πως απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε μετάδοση στα social media. Παρόλα αυτά οι «παραβάτες» δεν συμμορφώθηκαν ούτε στην πρώτη ούτε και στις επόμενες παρατηρήσεις του θιασάρχη, με αποτέλεσμα να… εκραγεί και να διακόψει τη ροή του έργου, φανερά εκνευρισμένος.

Την ίδια στιγμή οι συμπρωταγωνιστές του, μεταξύ των οποίων και η σύζυγός του Ελενα Τσαβαλιά, ανέλαβαν ρόλο… πυροσβεστών, προκειμένου να τον ηρεμήσουν, ενώ κάποιοι θεατές μετά την έκρηξη του πρωταγωνιστή- αποχώρησαν προτού εκείνος και οι συνεργάτες του βγουν στη σκηνή για την υπόκλιση του φινάλε.