Ειρήνη Καζαριάν: “Τους κακοφάνηκε που έκανα μια στροφή στην υποκριτική χωρίς να το έχω σπουδάσει”

Ειρήνη Καζαριάν: “Τους κακοφάνηκε που έκανα μια στροφή στην υποκριτική χωρίς να το έχω σπουδάσει”

Στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου-Κου», μίλησε η Ειρήνη Καζαριάν.

Η νικήτρια του GNTM μεταξύ άλλων μίλησε για τις αντιδράσεις που έφερε η συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση.

«Ο σκηνοθέτης ήθελε να βάλει στην παράσταση ένα κορίτσι που δεν έχει σπουδάσει υποκριτική. Επειδή βλέπω πως το έχω, μου βγαίνει αυθόρμητα και όμορφα, λέω να το προσπαθήσω, γιατί όχι. Δικαίωμα να κριτικάρουν εννοείται πως έχουν. Έκανα κάτι πολύ δύσκολο, μέσα σε ένα μήνα τα έμαθα όλα αυτά και βγήκα στη σκηνή. Είμαι περήφανη που έκανα κάτι τέτοιο. Έκανα ένα σαρδάμ επειδή έπεσαν όλες οι κάμερες πάνω μου και αγχώθηκα και τα έχασα. Αγχώνομαι και στρεσάρομαι πάρα πολύ εύκολα.

Το απόσπασμα που έπαιξε, έπρεπε να το κόψουν. Σε άλλους το κόβουν και δεν βγαίνει στην τηλεόραση. Με είδαν σαν αδύναμο κρίκο και ήθελαν να πέσουν όλοι πάνω μου. Εγώ δεν ήθελα να βγω στα κανάλια και να απολογηθώ. Επειδή είμαι νικήτρια του GNTM τους κακοφάνηκε που έκανα μια στροφή στην υποκριτική χωρίς να το έχω σπουδάσει. Λογικό. Πιστεύω ότι πρέπει να υποστηρίζουμε τα νέα παιδιά που προσπαθούν να κάνουν κάτι που τους αρέσει.

Έκλαψα μια φορά. Όλο αυτό που έχει γίνει με επηρέασε, αλλά το ξεπέρασα πολύ γρήγορα. Ένιωσα ότι με υποτίμησαν, ένιωσα πολύ θυμό που μου το έκαναν αυτό. Συνεχίζω το μόντελινγκ, αλλά θέλω και μια εναλλακτική», είπε η Ειρήνη Καζαριάν.