Εβελίνα Παπούλια: «Αν δω την κόρη μου στεναχωρημένη θα του πάρω… το κεφάλι»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», παραχώρησε η Εβελίνα Παπούλια.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Σπίτι είναι» μεταξύ άλλων μίλησε για την ταύτιση με τον ρόλο της Ράνιας, τις σκέψεις της για την απιστία σε μια σχέση αλλά και τον τον ρόλο της πεθεράς που θα χρειαστεί κάποια στιγμή να υποδυθεί στη ζωή της.

«Νομίζω πως ο χρόνος και όχι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα» ανέφερε η Εβελίνα. «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να κάνει απιστία. Καλύπτει μάλλον δικές του ανασφάλειες και δικά του κενά».

«Όταν είσαι ένας άνθρωπος που ξέρει τι θέλει, που θέλει να βρίσκεται και γιατί βρίσκεται με τον άνθρωπο αυτόν δεν έχει ανάγκη για κάτι άλλο» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Για μένα δεν υπάρχει σχέση μετά την απιστία» σχολίασε η Εβελίνα Παπούλια, προσθέτοντας: «Η αρρωστημένη ζήλια δεν είναι ωραίο πράγμα. Δεν μου αρέσει. Δεν είμαι ζηλιάρα, όμως, είμαι άνθρωπος που θέλω όταν κάποιος με συνοδεύει να είναι κύριος».

Όσον αφορά την σχέση με την κόρη της, η Εβελίνα δήλωσε: «Με την κόρη μου, την Αφροδίτη, τα συζητάμε όλα. Δεν θα μπω στη διαδικασία να την κριτικάρω, εάν δεν μου το ζητήσει, αλλά της έχω πει πως είμαι μαζί της. Δεν θέλω να είναι ποτέ στεναχωρημένη».

«Νομίζω πως θα είμαι καλή πεθερά» σημείωσε και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν την δω πολλές φορές στεναχωρημένη πως θα νιώθω για τον σύντροφο της. Αν είναι στεναχωρημένη θα του πάρω το κεφάλι».