Η Demi Lovato πήρε τις ίδιες ναρκωτικές ουσίες που σκότωσαν τον Prince

Η Demi Lovato πήρε τις ίδιες ναρκωτικές ουσίες που σκότωσαν τον Prince

Η Demi Lovato σύμφωνα με την τοξικολογική έκθεση φέρεται να πήρε σχεδόν θανατηφόρα δόση από την ουσία «οξυκωδόνη» την οποία όμως συνδύασε με φαιντανύλη δηλαδή το φάρμακο που σκότωσε τον Prince και τον ράπερ Lip Pip.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει ο ιστότοπος TMZ, η 25χρονη τραγουδίστρια επικοινώνησε με τον έμπορο που της προμήθευε τα ναρκωτικά μέσω μηνυμάτων τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Ιουλίου.

Η Demi πιθανότατα να κάπνισε το παυσίπονο οξυκωδόνη σε αλουμινόχαρτο στο σπίτι της και η συγκεκριμένη παρτίδα να ήταν αλλοιωμένη. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο έμπορος πήγε στην πολυτελή της οικία για να της παραδώσει τα ναρκωτικά και την είδε να σπαρταράει στο κρεβάτι και μετά εξαφανίστηκε μέχρι που τη βρήκε το προσωπικό της και ειδοποίησε ασθενοφόρο.

Στο νοσοκομείο της χορηγήθηκε Ναρκάν το οποίo στην ουσία την επανέφερε στη ζωή καθώς η δόση που είχε πάρει ήταν «σχεδόν θανατηφόρα».

Μετά το θάνατο του Prince η τοξικολογική έκθεση αποκάλυψε ότι η μοιραία δόση που είχε πάρει ήταν 50 φορές πιο ισχυρή από την ηρωίνη.