Είναι ο πιο sexy πατέρας

Είναι ο πιο sexy πατέρας

Ο γοητευτικός ηθοποιός και η σύζυγός του, Blake Lively, υποδέχτηκαν την κόρη τους, James, πριν από 15 μήνες. Και όπως είναι φυσικό, η ζωή τους άλλαξε για πάντα.

«Η πατρότητα είναι ταυτόχρονα συνηθισμένη και ασυνήθιστη. Το να έχεις μωρό είναι λίγο παράδοξο: Είναι ένα από τα πιο κοινά πράγματα του κόσμου, αλλά για κάθε άτομο ξεχωριστά είναι μια μοναδική εμπειρία» λέει στο People ο Ryan Reynolds, ο Sexiest Dad Alive, σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Kate Coyne, o γοητευτικός ηθοποιός μιλά για το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή του και τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο ο ερχομός της 15 μηνών πλέον κόρης του, James. «Νιώθεις μια παράξενη ανακούφιση, όταν σταματήσεις να είσαι το κέντρο του σύμπαντός σου. Πιστεύω πως όλοι νιώθουν έτσι, όχι μόνο οι άνθρωποι που ασκούν επαγγέλματα τρομερά ναρκισσιστικά, όπως το δικό μου. Ο αδελφός μου νιώθει το ίδιο και είναι αστυνομικός, μια δουλειά στην οποία επικεντρώνεται στους άλλους» τονίζει ο Reynolds, ο οποίος έχει κατακτήσει και τον τίτλο του Sexiest Man Alive.

Ο 40άχρονος Καναδός και η σύζυγός του, ηθοποιός, Blake Lively, έδωσαν στην κόρη τους  το όνομα του πατέρα του Reynolds, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Οκτώβριο, έπειτα από μιας μακράς διαρκείας «μάχη» με το Parkinson. Ένα ακόμη πράγμα που τον εξιτάρει είναι που περιστοιχίζεται από θηλυκά. «Είμαι καλά να είμαι περικυκλωμένος από οιστρογόνα. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι γεμάτο τεστοστερόνη. Είμαι ο μικρότερος από τα τέσσερα αγόρια της οικογένειάς μου» λέει σπεύδοντας να σημειώσει πως «πάντα τα πήγαινα καλά με τις γυναίκες». Ο ίδιος αποκαλύπτει πως πάντα ήθελε μια κόρη. «Σαν γονείς είμαστε πάντοτε κοντά της. Την έχουμε μαζί μας παντού» εξομολογείται με καμάρι.