“Είναι καλό ο καλλιτέχνης Γρηγόρης Πετράκος να μην κάνει τον λοιμοξιολόγο”

“Είναι καλό ο καλλιτέχνης Γρηγόρης Πετράκος να μην κάνει τον λοιμοξιολόγο”

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» παραχώρησε ο Μάνος Νιφλής και μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε η σύζυγός του, Ελισάβετ Μουτάφη με τον κορονοϊό.

Ταυτόχρονα, ο δημοσιογράφος σχολίασε τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου και αποκάλυψε ότι δεν του αρέσουν τα ριάλιτι.

«Στις 9 το βράδυ μου ανακοίνωσε ότι είναι θετική, στις 9.10 βγήκε το δικό μου τεστ, αρνητικό. Από εκείνο το λεπτό δεν ξαναβρεθήκαμε, έφυγα σφαίρα από το σπίτι», αποκάλυψε ο Μάνος Νιφλής για τη στιγμή που έμαθε ότι η σύζυγός του είναι θετική στον κορονοϊό και συμπλήρωσε: «Δεκαπέντε ημέρες ήμασταν χωριστά, ήταν σκληρό. Άρχισε να έχει ένα μπούκωμα, ένα κρύωμα και αυτό εξελίχθηκε σε απώλεια όσφρησης και γεύσης. Δεν είχε πυρετό».

«Κουράστηκα να απαντάω. Απαντάω με ένα ερώτημα που είναι το γιατί; Γιατί κάποιος να μπει στη διαδικασία να σου πει ότι υπάρχει κορονοϊός;», δήλωσε ο δημοσιογράφος για τους αρνητές του επικίνδυνου ιού.

Παράλληλα, δεν άφησε ασχολίαστες και τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου. «Είναι καλό ο καλλιτέχνης να μην κάνει τον λοιμοξιολόγο. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Το θεωρώ πολύ επικίνδυνο αυτό που έκανε», υπογράμμισε.

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την Ελεονώρα Μελέτη. «Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει τεράστια πορεία στην ελληνική τηλεόραση. Η Ελεονώρα Μελέτη έχει μία “φρέσκια” εικόνα, αυτό που έκανε πέρσι ήταν υπέροχο», σχολίασε για τις δύο παρουσιάστριες του Alpha.

Τέλος, δήλωσε ότι υπήρξε ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με την Ελισάβετ Μουτάφη και κρίνει τα ελληνικά ριάλιτι. «Δεν μ’ αρέσει το Big Brother. Το Bachelor είναι προσβλητικό για το γυναικείο φύλο. Με ενοχλεί. Δεν θα ήθελα ποτέ να δω την κόρη μου να πρωταγωνιστεί σε κάτι τέτοιο. Ούτε στο GNTM θα την έστελνα όχι για ηθικούς λόγους», είπε ο Μάνος Νιφλής.