Είναι επίσημο: «Τα Φιλαράκια» επιστρέφουν για ένα τελευταίο επεισόδιο!!!!

Είναι επίσημο: «Τα Φιλαράκια» επιστρέφουν για ένα τελευταίο επεισόδιο!!!!

Δώδεκα χρόνια μετά τους τίτλους τέλους της σειράς που άφησε εποχή, τα Φιλαράκια επιστρέφουν σε ένα μοναδικό reunion.

Μια από τις μεγαλύτερες κωμωδίες και σημαντικότερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών ετοιμάζει το πολυαναμενόμενο “reunion”. Το καστ από “Τα Φιλαράκια” θα ενωθεί ξανά για ένα συλλεκτικό, special δίωρο επεισόδιο, σύμφωνα με ανακοίνωση του NBC!!

Το επεισόδιο θα είναι αφιερωμένο στο θρυλικό σκηνοθέτη James Burrows, ο οποίος κατάφερε να φτάσει τα 1000 τηλεοπτικά επεισόδια πρόσφατα και σε αυτό θα πρωταγωνιστούν και τα έξι μέλη της διάσημης παρέας. Οι Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer έχουν συμφωνήσει και ο διευθυντής του NBC δήλωσε τα εξής: “Ελπίζω πως και οι έξι θα είναι σε ένα δωμάτιο την ίδια στιγμή, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να το πετύχουμε αυτό”.

Μιλώντας στο The Graham Norton Show είπε πως δεν περίμενε ότι η σειρά θα γινόταν φαινόμενο. “Ήξερα ότι θα γίνει επιτυχία και ότι είχαμε κάτι ξεχωριστό, αλλά ποτέ δεν περίμενα αυτό που έγινε”. Οι θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς που βρισκόταν στον αέρα από το 1994 έως το 2004 ενθουσιάστηκαν όταν έμαθαν ότι τα αγαπημένα τους Φιλαράκια είναι σε ετοιμότητα για το τηλεοπτικό αφιέρωμα. Θα σηματοδοτούσε την πρώτη φορά μετά από περισσότερα 10 χρόνια που θα τους βλέπαμε ξανά μαζί.

Το επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου.