Είναι επίσημο! Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Είναι επίσημο! Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και οι χώρες που θα πάρουν μέρος έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να επιλέξουν το τραγούδι και τον ερμηνευτή που θα τους εκπροσωπήσουν.

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με το ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Σύμφωνα, με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κούκου”, η 18χρονή Στεφανία Λυμπερακάκη φαίνεται πως θα βρεθεί τελικά στη σκηνή του 65ου διαγωνισμού.

Μάλιστα, η επιτροπή της ΕΡΤ έχει διαλέξει το 18 κορίτσι που μένει μόνιμα στην Ολλανδία και κάνει καριέρα εκεί και το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι σχετικές υπογραφές.

Όσον αφορά το τραγούδι, πρόκειται για ένα pop τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου, που μιλάει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα κορίτσια στην εφηβεία και τις υπερδυνάμεις που πρέπει να έχουν για να τα αντιμετωπίσουν

Τη σκηνική παρουσία της Στεφανίας θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία στο θεσμό της Eurovision.