Είδαμε το «Όταν σβήνουν τα φώτα» στην πρεμιέρα του

Είδαμε το «Όταν σβήνουν τα φώτα» στην πρεμιέρα του

Το παρών έδωσε σε άλλη μία θεατρική πρεμιέρα το Gpop.gr.

Έτσι λοιπόν το βράδυ της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Όταν σβήνουν τα φώτα» του Τζακ Σάρκρϋ σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου στο θέατρο Πειραιώς 131.

Όπως ήταν αναμενόμενο φίλε αναγνώστη δεν γινόταν να μην είχα έστω δύο φωτογραφίες να σου παρουσιάσω και να σου πω και για το παρασκήνιο που ξέρω ότι σε ενδιαφέρει.

 

Στην πρεμιέρα έδωσαν το παρών αρκετοί επώνυμοι ανάμεσα τους οι: Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον σύντροφο της Θοδωρή Μαρασούλη του οποίου η παράσταση είναι σε δική του παραγωγή. Το ζευγάρι ήταν φανερά αμήχανο για τους φωτογράφους καθώς δεν είναι πολύ το διάστημα που αρραβωνιάστηκαν, και μπήκαν την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή στην αίθουσα και κάθισαν πρώτη σειρά.

Επίσης ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Σπύρος Πούλης, η Κατερίνα Γκαγκάκη ο Νίκος Μουτσινάς, η Ηρώ Λούπη, με ανανεωμένο hair look που εντυπωσίασε πολύ, αλλά και ο Αλέξανδρος Σταύρου που θαύμασε την γυναίκα του και της έδωσε πολλά συγχαρητήρια στο τέλος.

Το σκηνικό της παράτασης ήταν αυτό που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα καθώς ήταν απο τα πιο ωραία. Για τις ερμηνείες δε χρειάζεται να σου πώ αν ακούσεις το καστ θα καταλάβεις.

Η υπόθεση του έργου είναι η εξής:

Μια καταιγίδα! Τα φώτα σβήνουν ξαφνικά! Μια κραυγή ακούγεται στο σκοτάδι! Ένας πυροβολισμός! Τα φώτα ανάβουν! Μια άγνωστη με τα εσώρουχα στέκει πάνω από τον νεκρό κρατώντας ένα ματωμένο στιλέτο!

Ο Επιθεωρητής εξετάζει το πτώμα «Μα αυτός έχει στραγγαλιστεί!»

Αυτή είναι μόνο η αρχή ενός από τα πιο ξεκαρδιστικά μυστήρια φόνου που έχουν ποτέ ανέβει στη σκηνή. Κάθε στοιχείο αποτελεί μια αποκάλυψη  και η υπόθεση περιπλέκεται όλο και πιο πολύ. Η λύση του μυστηρίου  οδηγεί στο πιο παράξενο κίνητρο που έχει ποτέ κανείς φανταστεί.

Κωμωδία εκρηκτική , χωρίς ανάσα από έκπληξη και γέλιο!

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος

Πρωταγωνιστούν:

Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Μάριος Αθανασίου, Μαρία Κωνσταντάκη, Βασίλης Ευταξόπουλος, Τζένη Διαγούπη, Πηνελόπη Πλάκα, Ματίνα Νικολάου, Φραγκίσκος Γιάννης, Εύη Δαέλη, Νίνα Έππα