Είδαμε τον Joaquin Cortes στο Christmas Theater!

Είδαμε τον Joaquin Cortes στο Christmas Theater!

Τα φετινά Χριστούγεννα στην Αθήνα ξεκίνησαν πιο νωρίς από ότι συνηθίζεται.

Συγκεκριμένα, το Christmas Theater για δεύτερη χρονιά υποδέχεται τον κόσμο στον χώρο του Κλειστού Ολυμπιακού Σταδίου Γαλατσίου και να παρακολουθήσει εκδηλώσεις από όλο τον πλανήτη.

Όπως καταλαβαίνετε οι στιγμές που βιώνει ο θεατής είναι μοναδικές και με άλλον “αέρα”.
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε οι κάτοικοι της πρωτεύουσας και όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Joaquin Cortes.
Μια παράσταση με δυναμισμό, ένταση, πάθος και απίστευτο συγχρονισμό με βασικό πρωταγωνιστή το χορό του φλαμέγκο.

Η νέα παράσταση του χορευτή και χορογράφου το «Esencia» περιλάμβανε 40 συντελεστές, μουσικούς και  χορευτές, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια και βιντεοπροβολές.

Ένα απίστευτο ταλέντο, ένα ταξίδι που κανείς δεν έπρεπε να χάσει και ένα εντυπωσιακό θέαμα σε έναν αρκετά ζεστό και φιλόξενο χώρο.

Ο Joaquin Cortes πραγματικά ξεσήκωσε την πλατεία και τις κερκίδες στον ρυθμό του και όλοι τον καταχειροκροτούσαν.
Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που σηκώθηκαν όρθιοι και ήταν έτοιμοι να χορέψουν μαζί του.

Η ένταση και η ορμή μέσα από το φλαμέγκο του Joaquin Cortes ήταν το θέμα συζήτησης όλων των θεατών κατά την αποχώρηση τους από το θέατρο.

Γεννημένος στην Κόρδοβα από οικογένεια Τσιγγάνων, ο Joaquin Cortes μετακόμισε σε ηλικία 12 ετών στη Μαδρίτη όπου ξεκίνησε σπουδές χορού και από τότε μαγεύει όλο τον κόσμο.

Το GPOP.GR είχε την μεγάλη χαρά να βρεθεί σε μια από τις παραστάσεις του κορυφαίου χορευτή και εκτός ότι πέρασε φανταστικά, είναι μια εμπειρία που δύσκολα μπορείς να την συναντήσεις.

Έτσι λοιπόν, το site δεν γινόταν να μην εξασφαλίσει και αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο μόνο για τους αναγνώστες του!