Δύσκολες ώρες για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη

Δύσκολες ώρες για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη

Μπορεί οι περισσότεροι σήμερα να γιορτάζουν τη γιορτή του πατέρα, για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά αφού εκείνος μόλις χθες βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός.

Αυτό δεν είναι άλλο από την απώλεια του πατέρα του.

Ο δημοσιογράφος έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με το μήνυμά του να ραγίζει καρδιές.

«Θα φύγω εγώ πρώτος γιατί θέλω να μείνω μια γλυκιά ανάμνηση. Σαν ένα κάστρο που δεν πατήθηκε ποτέ, σαν μια γη που οργώθηκε μα δεν πρόλαβε να καρπίσει, σαν ένας οδοιπόρος που δεν έφτασε στη γη της επαγγελίας», έγραψες σ’ ένα από τα πολλά σου ποιήματα πατέρα μου. Έφυγες χθες, πρώτος τελικά και ναι, θα μείνεις μια γλυκιά ανάμνηση.

Έφυγες τόσο διακριτικά, όσο ετσιθελικά διακριτικός ήσουν σ’ όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Έχε γεια μπαμπά μου και σου υπόσχομαι ότι το ανθολόγιο και το συγγραφικό σου έργο θα εκδοθούν σύντομα και θα μείνουν ως κληρονομιά σ’ αυτόν τον τόπο. #rip #σαγαπω» ήταν το μήνυμα με το οποίο θέλησε να αποχαιρετήσει τον πατέρα του ο Στέφανος Κωνσταντιδης.