Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη

Τα πάνω κάτω ήρθαν στη ζωή του Κώστα Ευριπιώτη, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso. Ενώ ο ηθοποιός ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», ξαφνικά βρέθηκε στο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι και τον ανάγκασε να υποβληθεί εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση.

«Στις πρόβες άρχισε να φαίνεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού είχε έντονους πονοκεφάλους και ξεχνούσε τα λόγια του ρόλου του. Έτσι χρειάστηκε να πάει στον γιατρό να δει τι συμβαίνει. Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που έπρεπε να νοσηλευτεί και αμέσως να χειρουργηθεί. Καταλαβαίνετε ότι όταν συμβαίνουν τέτοια ξαφνικά με την υγεία μας, η αγωνία όλων φτάνει στο ζενίθ. Κι αυτό που μετράει πλέον δεν είναι η δουλειά, αλλά το πως θα ξεπεραστεί το πρόβλημα. Ο Κώστας είναι παλικάρι», ανέφερε στην εφημερίδα καλά πληροφορημένη πηγή.

Όπως ανέφερε ο ίδιος άνθρωπος, η επέμβαση του Κώστα Ευριπιώτη πήγε καλά. Ο ηθοποιός ωστόσο θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα διάστημα κι έπειτα στο σπίτι να αναρρώσει. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε, ο Κώστας Ευριπιώτης ζήτησε από μόνος του να αποδεσμευτεί από την παράσταση προτού κάνει το χειρουργείο, γνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Μάλιστα ο Κώστας Ευριπιώτης αντικαταστάθηκε στην παράσταση από τον Κωνσταντίνο Καζάκο.