Δύσκολες ώρες για τη Σούλη Σαμπάχ

Δύσκολες ώρες για τη Σούλη Σαμπάχ

Τον δικό της σταυρό, εν μέσω της πανδημίας, κουβαλάει σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Σούλη Σαμπάχ.

H ηθοποιός και τραγουδίστρια, πλέον ζει μόνη και έρημη και βιώνει το δικό της δράμα στο αρχοντικό σπίτι της στην Πανόρμου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δυστυχώς, η Σούλη ζει πλέον καθηλωμένη στο κρεβάτι, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει εδώ κι έναν χρόνο περίπου», αποκαλύπτει στην “Espresso” άνθρωπος που την επισκέπτεται κατά διαστήματα (με ιδιαίτερες λόγω των μέτρων προφυλάξεις για τον κορονοϊό).

Η Σούλη Σαμπάχ δεν έχει κανέναν συγγενή κοντά της και στο πλευρό της πλέον βρίσκεται μόνο μία οικονόμος, η οποία τη φροντίζει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ακόμη και οι λιγοστοί φίλοι που της έχουν απομείνει, υπό το φόβο της διασποράς του κορονοϊού, αποφεύγουν να βγουν από τα σπίτια τους, πόσο μάλλον να μετακινούνται, ρισκάροντας να κολλήσουν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, τα προβλήματα υγείας για τη Σούλη Σαμπάχ ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, όταν το αυτοάνοσο νόσημα της ψωρίασης που την ταλαιπωρούσε από παλιά επέστρεψε για να την ταλαιπωρήσει ακόμη περισσότερο. Η ίδια το πάλεψε και κέρδισε αυτή τη μάχη. Πριν από δύο χρόνο ωστόσο, μια πτώση που είχε από τη σκάλα την καθήλωσε για πάντα στο κρεβάτι.