Δύσκολες στιγμές για τον πρίγκιπα William και τη Kate Middleton

Δύσκολες στιγμές για τον πρίγκιπα William και τη Kate Middleton

Δύσκολες στιγμές διανύει η οικογένεια του για τον πρίγκιπα William και της Kate Middleton, καθώς ο αγαπημένος τους σκύλος Lupo, πέθανε σε ηλικία εννέα ετών.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge ανακοίνωσαν την απώλεια του Lupo με μια φωτογραφία του και ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

«Δυστυχώς μέσα στο σαββατοκύριακο ο πολυαγαπημένος μας σκύλος Λούπο, πέθανε. Ήταν στην καρδιά της οικογένειάς μας τα τελευταία εννιά χρόνια και θα μας λείψει πολύ Ουι. & Κ». έγραψαν στο μήνυμά τους ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του.

Το αγγλικό κόκερ σπάνιελ ανήκε στον Μάικλ και την Κάρολ Μίντλετον, τους γονείς της Kate οι οποίοι το χάρισαν στο ζευγάρι το 2011. Ο Lupo φέρεται να βοήθησε τον William και την Kate να διαλέξουν όνομα για τον πρίγκιπα Τζορτζ.

Όπως είχε ειπωθεί, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είχαν γράψει ονόματα σε χαρτάκια και τα σκόρπισαν στο σπίτι και ο Lupo ήταν εκείνος που διάλεξε το επίμαχο για το όνομα του νεογέννητου πρίγκιπα.

Μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ το 2013, ο πρίγκιπας William είχε πει για τον Lupo: «Προτεραιότητές μου είναι η Κέιτ και ο Τζορτζ και φυσικά ο Lupo».

Ο Lupo ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο παλάτι και έχει απαθανατιστεί συχνά μαζί με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.