Δύσκολες στιγμές για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη

Δύσκολες στιγμές για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης πριν από μερικές εβδομάδες είχαν ανακοινώσει πως περιμένουν τρίτο τους παιδάκι.

Με μια ανάρτηση του ο Θοδωρής Μαραντίνης στα social media “πάγωσε” τους ακόλουθους του. Θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο που πάντα ακολουθεί και στηρίζει το ζευγάρι, ότι στον πέμπτο μήνα της κύησης το ζευγάρι έχασε το μωρό που περίμενε.

Ο τραγουδιστής έγραψε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Η καρδιά μας είναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λίγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένεια μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και την διακριτικότητα σας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες…».

Η καρδιά μας ειναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λιγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένεια μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και την διακριτικότητα σας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες…

A post shared by Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) on

Τα μηνύματα συμπαράστασης του κόσμου χιλιάδες. Η Σίσσυ, νιώθοντας όλη την αγάπη του κόσμου, μετά την γνωστοποίηση της αποβολής έστειλε το δικό της μήνυμα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία που απεικονίζει τα χέρια δύο γονιών μαζί με τα παιδιά τους και έγραψε στη λεζάντα:

Thank you 🙏🏻#ForAllTheLove #ForAllThePrayers #LifeGoesOn #LifeIsGood #LoveIsAllWeNeed και έβαλε hashtags μεταξύ άλλων, «η ζωή συνεχίζεται».

https://www.instagram.com/p/BMMCgywB2jV/