Δύο Ξένοι: “Η Εβελίνα Παπούλια και ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν ήταν οι πρώτες επιλογές για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους”

Δύο Ξένοι: "Η Εβελίνα Παπούλια και ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν ήταν οι πρώτες επιλογές για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, μεταξύ άλλων μίλησε για την σειρά Δυο Ξένοι.

Ο Δημήτρης Αποστόλου υπήρξε ένας εκ των δημιουργών της ελληνικής σειράς «Δύο ξένοι» του Mega και αποκάλυψε για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, ότι η Εβελίνα Παπούλια και ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν ήταν οι πρώτες επιλογές για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

«Ο ρόλος της Μαρίνας Κουντουράτου είχε προταθεί αρχικά στην Ελένη Κούρκουλα, αλλά δεν ήθελε να τον κάνει. Είδαμε την Εβελίνα Παπούλια στο σίριαλ «Ασυνήθεις ύποπτοι» κι έτσι της προτείναμε τον ρόλο. Της είπαμε ότι το κόκκινο μαλλί έπρεπε να γίνει ξανθό και έπαθε μια κρίση. Έφυγε και όταν γύρισε φορούσε ένα μαντήλι στο κεφάλι. Μόλις το έβγαλε είδαμε ότι είχε βάψει το μαλλί, χωρίς να ξέρει τι ρόλο θα έπαιζε», είπε ο σεναριογράφος.

Και πρόσθεσε: «Τον ρόλο του Κωνσταντίνου Μαρκορά θα τον έπαιζε ο Γρηγόρης Βαλτινός, αλλά είχε αφιερωθεί στον «Βιολιστή στη στέγη», που είναι για εμένα το πιο εμβληματικό πράγμα που έχει κάνει».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο ρόλος της Ντένης Μαρκορά είχε προταθεί αρχικά στη Νόνικα Γαληνέα και η Ντίνα Κώνστα προοριζόταν για τον ρόλο της Φλώρας, που τελικά υποδύθηκε η Χρυσούλα Διαβάτη.