Δωροθέα Μερκούρη: Η αποκάλυψη για τα παιδιά της και η αναφορά στις πλαστικές επεμβάσεις

Δωροθέα Μερκούρη: Η αποκάλυψη για τα παιδιά της και η αναφορά στις πλαστικές επεμβάσεις

Στην εφημερίδα Real έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Δωροθέα Μερκούρη την οποία απολαμβάνουμε φέτος μέσα από την συχνότητα του Ant1 και το λαμπερό show, Dancing with the stars.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και για τα παιδιά της που όταν γίνουν 18, θέλει να φύγουν από το σπίτι.

Οι Ελληνίδες δύσκολα το λένε, πάντως, αυτό για τα παιδιά τους…

Εγώ δεν είμαι καθόλου αυτής της νοοτροπίας. «Γεια σου, έφυγες εγώ θα είμαι κοντά σου όταν με χρειάζεσαι». Διακοπές, τηλεφωνήματα, με τον τρόπο μου να τους δείχνω ότι θα τους στέκομαι πάντα, αλλά τα παιδιά πρέπει να φεύγουν από το σπίτι στα 18. Ούτε έναν χρόνο παραπάνω, Τα παιδιά έχουν δικαίωμα να φεύγουν. Πρέπει να τα αφήνουμε και με το ζόρι πολλές φορές. Είναι πολύ σημαντικό. Αλλιώς δημιουργούμε λάθος ανθρώπους. Οταν έχεις αφιερώσει τη ζωή στο παιδί, έχεις κάνει θυσίες, λες κάποια στιγμή «φτάνει ή θυσία», θες κι εσύ να ζήσεις.

Ανήκετε στις γυναίκες που δεν έχουν κάνει αισθητικές επεμβάσεις ή, αν έχετε, δεν σας έχουν αλλοιώσει.

Αν ένας άνθρωπος δεν είναι ευχαριστημένος με κάτι που βλέπει και τον ενοχλεί και θέλει να το αλλάξει, εγώ δεν τον κατακρίνω. Προσωπικά δεν κάνω, γιατί δεν θα είμαι εγώ. Θέλω να είμαι εγώ και προτιμώ να μείνω έτσι όπως είμαι. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Θέλω να με βλέπω και να βλέπω εμένα.