Διονύσης Αλέρτας: Ξέσπασε δημόσια για την υπόθεση του Έκτορα Μποτρίνι

Διονύσης Αλέρτας: Ξέσπασε δημόσια για την υπόθεση του Έκτορα Μποτρίνι

Αναστάτωση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η καταγγελία 19χρονου μαθητευόμενου μάγειρα ότι δεχόταν βασανιστήρια στην κουζίνα εστιατορίου στο οποίο είναι ιδιοκτήτης ο Έκτορας Μποτρίνι και αρχιμάγειρας ο Ηλίας Σκουλάς.

Ο νεαρός κατηγορεί τον αρχιμάγειρα του μαγαζιού, ενώ εκείνος από την πλευρά του μαζί με τον Έκτορα Μποτρίνι διέψευσαν τις κατηγορίες.

Το περιστατικό απασχόλησε πολύ τον κόσμο των social media και πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρεσαν την άποψη τους δημόσια.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε:

«Στην πρώτη πρακτική μου σαν μάγειρας (2 χρόνια ήμουν ήδη βοηθός σε ζαχαροπλαστείο), έφυγα με εγκαύματα στα χέρια από τα λάδια που έσκαγαν από τα τηγάνια, εγκαύματα από τις μαντεμένιες κατσαρόλες που έμπαιναν στους φούρνους, ένα δάχτυλο μικρότερο από κόψιμο στη ζαμπονομηχανή και κοψίματα βαθιά από μαχαίρια. Αλλά εμείς ήμασταν άτυχοι γιατί ούτε το επάγγελμα είχε γίνει τόσο γνωστό λόγο τηλεόρασης, αλλά δεν υπήρχε και το λαϊκό δικαστήριο του FB και τα τόσα site να ασχοληθούν μαζί μας…Η επαγγελματική εστίαση δεν είναι MasterChef και μοντάζ».