Διαλύονται οι «Boys and Noise»

Διαλύονται οι «Boys and Noise»

Ανησυχία έχει προκαλέσει στις χιλιάδες φαν τους, η είδηση ότι το νεανικό συγκρότημα «Boys and Noise», βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης.

Tην είδηση δεν είχαν σχολιάσει ούτε τα μέλη του «boyband» συγκροτήματος ούτε η δισκογραφική τους, ωστόσο οι ίδιοι επιβεβαίωσαν, ουσιαστικά, την είδηση, μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε η Panik Records.

«Είμαστε πολύ συγκινημένοι. Η αγάπη σας μας οδήγησε στην κορυφή, το μουσικό μας ταξίδι όμως μας καλεί να δοκιμάσουμε νέες εικόνες, ξεχωριστά πράγματα. Σας περιμένουμε, την Κυριακή 28/02 σε ένα μεγάλο πάρτι για εσάς στο Box Athens στις 12:30. Αυτό δεν είναι το τέλος, δίνουμε από τώρα ραντεβού στα Mad VΜΑ, έως τότε… MAKE SOME NOISE!!!! Ευχαριστούμε πολύ τους Στέλιο Λεγάκη, Μike, Κωνσταντίνο Φραντζή, Doody, Dj Pitsi και τον Oge που θα είναι μαζί μας σε αυτό το αποχαιρετιστήριο πάρτι» αναφέρεται στην ανακοίνωση-επιβεβαίωση ότι το συγκρότημα των νέων κοριτσιών, βάζει τέλος στην πορεία του.

Η αλήθεια είναι ότι τα μέλη του συγκροτήματος είχαν ήδη ξεκινήσει να κάνουν ξεχωριστά πράγματα, με τον Άρη Μακρή να συμμετέχει στο musical «Οικογένεια Άνταμς», ενώ ο Βαγγέλης Κακουριώτης και ο Jimmy Gian πειραματίζονται με covers γνωστών επιτυχιών στο YouTube.