Διαζύγιο – βόμβα: Χωρίζουν Kim Kardashian και Kanye West;

Διαζύγιο - βόμβα: Χωρίζουν Kim Kardashian και Kanye West;

Διαζύγιο φαίνεται να περνούν η Kim Kardashian και 0 Kanye West! Η είδηση κυκλοφορεί στο εξώφυλλό ενός από τα πιο γνωστά περιοδικά της Αμερικής κι έχει προκαλέσει αναταραχή στην παγκόσμια showbiz.

Το περιοδικό Life&Style επιβεβαιώνει τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό και θέλουν το ζευγάρι να παίρνει διαζύγιο.

Κι όλα αυτά την ώρα που εντείνονται οι φήμες για την ψυχική υγεία του ράπερ, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Η τηλεπερσόνα, από τη δική της πλευρά, αν και αρχικά ήταν δίπλα του και θέλησε να τον στηρίξει προκειμένου να το ξεπεράσουν από κοινού, μοιάζει να έχει αγγίξει τα ώρια της και να μην μπορεί πλέον να συνεχίσει δίπλα του.

Σε αυτό, συνηγορούν και τα όσα γράφει το τελευταίο χρονικό διάστημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, o Kanye με διφορούμενα νοήματα, που δεν έχουν λογική εξήγηση. Την ίδια ώρα, ειδικοί αναφέρουν ότι τα προβλήματά του είναι πολύ πιο σοβαρά απ’ όσο μπορεί να φανταστεί κάποιος.

«Η Kim μιλάει με δικηγόρους, προκειμένου να πάρει διαζύγιο από τον εδώ και τέσσερα χρόνια σύζυγό της. Ο Kanye συμπεριφέρεται πολύ απρόβλεπτα, τα πράγματα έχουν πάρει τόσο άσχημη τροπή που πλέον κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια», εξομολογήθηκε άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον.

Η Kim αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα λόγω της συμπεριφοράς του ράπερ. Όπως αναφέρεται, η τηλεπερσόνα, σύμφωνα με το περιοδικό, έχει απηυδήσει με τα ανεξήγητα αυτά ξεσπάσματα και δεν ξέρει πόσο καιρό ακόμη θα μπορέσει να τα ανεχτεί. Βρίσκεται σε απόγνωση, ενώ το μόνο που φαίνεται να την απασχολεί πλέον είναι να απαλλαγεί από αυτές τις περίεργες συνθήκες ζωής.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.