Διαγωνισμός μαντινάδας

Διαγωνισμός μαντινάδας

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ:

«ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ»

Ο Σύλλογος Στιχουργών Ν. Χανίων, σε συνεργασία με τον συλλογο Οικότροφων της Κρητικής Εστίας, προκηρύσσουν Παγκρήτιο Διαγωνισμό Μαντινάδας με θέμα “Το Φιλοτιμο”.

Όροι Διαγωνισμού

Στον διαγωνισμό, μπορούν να λάβουν μέρος οι απανταχού Κρήτες, ανεξαρτήτου διαμονής. Θα συμμετέχουν με μία  μόνο μαντινάδα, πρωτότυπη και αδημοσίευτη, στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται η λέξη «Φιλότιμο».

Όλοι οι συμμετέχοντες, εκτός από τη μαντινάδα τους, θα δηλώνουν ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι μαντινάδες θα αποστέλλονται χωρίς ψευδώνυμο με τους παρακάτω τρόπους:

Α) Στην ταχυδρομική δ/νση:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΙΧΟΥΡΓΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
Δ.Ε ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Τ.Κ 73 300 ΧΑΝΙΑ

Β) Μέσω διαδικτύου, στη σελίδα του Συλλόγου Στιχουργών Ν. Χανίων, αποκλειστικά με μήνυμα.

Γ) Στο τηλέφωνο 6932124264 με μήνυμα και

δ) στο τηλέφωνο 2821 0 86319.

Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως 31 Ιουλίου 2017.

Μόλις παραλαμβάνονται θα παίρνουν αύξοντα αριθμό με τον οποίο και θα αποσταλούν συγκεντρωτικά στην κριτική επιτροπή, ούτως ώστε να διασφαλισθεί το αδιάβλητο της κρίσης των μελών της.

 Η κριτική επιτροπή αποτελείται από καταξιωμένους Κρήτες στιχουργούς και συγγραφείς  με πρόεδρο της, τον κ. Γιώργο Σηφάκη (Σιμισακογιώργη), Ρέθυμνο. Στους επιτυχόντες του διαγωνισμού θα δοθούν τρία βραβεία, τρεις έπαινοι, τρεις διακρίσεις και τρεις εύφημες μνείες, μαζί με βιβλία, ως έπαθλα, στην εκδήλωση της απονομής των βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο 2017.

 Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6932124264 & 6971657939 & στο 2821 0 86319.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Στιχουργών Ν. Χανίων

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ 

Η πρόεδρος του Συλλόγου Οικότροφων Κρητικής Εστίας

ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ