ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ “ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ “ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ
“ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ”
ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ CLUB

Ο τραγουδοποιός και ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης, τη Τρίτη 7 Μαρτίου θα ανέβει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club όπου θα παρουσιάσει τα τραγούδια του ελληνικού του άλμπουμ “Ένα σύμπαν στα μέτρα σου” που μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos Emi. Παράλληλα, θα ακουστούν κομμάτια από το ντεμπούτο του αγγλόφωνο άλμπουμ “Popetry” και φυσικά διασκευές από αγαπημένα ελληνικά και ξένα κομμάτια.

Στη σκηνή θα είναι μαζί του στην κιθάρα ο Δημήτρης Σιάμπος, στα Τύμπανα ο Δημήτρης Μποσινάκος, στο μπάσο ο Νίκος Βλάχος, στα πλήκτρα ο Αντώνης Παλαμάρης και στο σαξόφωνο ο Σπύρος Νίκας.

Ο Δημήτρης Σαμόλης γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2009, τελειώνοντας παράλληλα και τη Νομική Σχολή Αθηνών.

Εργάστηκε για μερικούς μήνες ως δικηγόρος μέχρι που αποφάσισε να τα παρατήσει για να ασχοληθεί με το θέατρο. Έχει παίξει μεταξύ άλλων σε παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο και το Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε να γράφει μουσική και στίχους και στις 16 Φεβρουαρίου του 2015 κυκλοφορεί το αγγλόφωνο ντεμπούτο άλμπουμ του με 13 τραγούδια, με τον τρίσημο τίτλο POPETRY (Pop-Poetry-Try).

Σχεδόν δυο χρόνια μετά, στις 13 Φεβρουαρίου 2017, κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο «Ένα σύμπαν στα μέτρα σου» με 10 τραγούδια ελληνικά αυτή τη φορά, σε μουσική και στίχους δικά του, ενώ σε ένα τραγούδι τους στίχους έχει γράψει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Τραγούδια με το χαρακτηριστικό, παιχνιδιάρικο, ποπ ύφος του που άλλοτε μας κάνει να κουνιόμαστε ρυθμικά, άλλοτε να ταξιδεύουμε ψηλά σαν σε αερόστατο και άλλοτε να παρακολουθούμε βήμα βήμα τις ιστορίες που μας διηγείται με τον χαρακτηριστικό τρόπο γραφής.

Βρείτε το άλμπουμ «Ένα σύμπαν στα μέτρα σου» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://DimitrisSamolis.lnk.to/EnaSibanStaMetraSouPR

Ακούστε τα βίντεο του άλμπουμ «Ένα σύμπαν στα μέτρα σου» στο YouTube: https://www.youtube.com/user/dimitrissamolisVEVO/videos

Σταυρός του Νότου Club

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Είσοδος: 12€ με μπύρα-κρασί

Έναρξη: 21.30

Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος,

τηλ: 2109226975