Δημήτρης Σταρόβας: Το περιστατικό με 13χρονο που τον ταρακούνησε

Δημήτρης Σταρόβας: Το περιστατικό με 13χρονο που τον ταρακούνησε

Ο Δημήτρης Σταρόβας δεν είναι ο ηθοποιός που εργάζεται για τα χρήματα, δεν έχει σκοπό να αφιερώσει τη ζωή του στη δουλειά, έχει να κάνει καλοκαιρινές διακοπές 20 χρόνια, ενώ τον χειμώνα πέφτει σε… χειμερία νάρκη.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που διαδραματίστηκε μπροστά του στο θέατρο και αναρωτήθηκε αν όντως ο ίδιος αντιμετωπίζει προβλήματα.

«Τον χειμώνα ήρθε να παρακολουθήσει την παράσταση ο Δημήτρης, ένα αγόρι 13 ετών που είχε το σύνδρομο Τουρέτ. Είναι το σύνδρομο που έχει ο ρόλος μου στην παράσταση. Η στιγμή που τον γνωρίσαμε ήταν συγκλονιστική, τον βγάλαμε και στη σκηνή. Οι περισσότεροι ενοχλούνταν λόγω των κραυγών. Κάθε τρία λεπτά έβγαζε ουρλιαχτά, πεταγόταν όρθιος. Προσπαθούσε ο καημένος να μείνει ήσυχος, έβαζε το μπουφάν στο στόμα για να μην ακούγεται.

Ήταν πολύ συγκινητικό. Η μητέρα του μας λέει “Από παντού μας διώχνουν”. Εκεί νιώθεις και αχάριστος. Βλέπεις ένα παιδάκι 13 χρόνων να έχει αυτό το πράγμα, που δεν θεραπεύεται, και μετά σκέφτεσαι “Έχω προβλήματα’’; Τι προβλήματα έχω;”» αναρωτιέται γνωρίζοντας την απάντηση… Τελειώνοντας την κουβέντα μας, αντιλαμβάνομαι ότι ο Δημήτρης είναι ο άνθρωπος που θα σε βοηθήσει να δεις, ακόμη και στην πιο δύσκολη στιγμή, το ποτήρι μισογεμάτο!».