Δημήτρης Σταρόβας “θέλω να γίνουμε ζευγάρι”

Δημήτρης Σταρόβας “θέλω να γίνουμε ζευγάρι”

Ο Δημήτρης Σταρόβας αν και ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και περισσότερο στο γυναικειο πληθυσμό, που επιθυμεί να μαθαίνει νέα του, ωστόσο ο ίδιος έχει καταφέρει να μην απασχολεί με προσωπικά του ζητήματα.

Όμως, τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια είδηση που σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μιας γυμνάστριας.

Το όνομα της Άννα Σταθάκη και όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι ανιψιά του δημοσιογράφου και βουλευτή της ΝΔ Άρη Σταθάκη. Η γνωριμία τους έγινε πριν τρεις μήνες στο Anodos Live Stage όταν πήγε να τον ακούσει, και από τότε είναι ζευγάρι.

Ο ίδιος μάλιστα, δείχνει να είναι αρκετά ερωτευμένος, καθώς δεν το κρύβει. Πριν από λίγες μέρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ένα τραγούδι, το οποίο αφιέρωσε στην σύντροφο του γράφοντας. «Στην Άννα μου, που άλλαξε τα πάντα στη ζωή μου και έσβησε σαν δροσερό καλοκαιρινό αεράκι ότι προϋπήρξε!».

Ο ίδιος αποκάλυψε σε φιλικό του πρόσωπο πως έγινε η γνωριμία τους: “Εδώ και τρία χρόνια, μόλις πήγαινε να σοβαρέψει κάτι έβγαζα σπυριά… Με το που μπήκε όμως η Άννα στο καμαρίνι”, της λέω: “Έλα εδώ”, λέει “Ορίστε;” και συνεχίζω και της λέω “έλα κάθισε εδώ, θέλω να γίνουμε ζευγάρι”.