Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτός είναι ο λόγος που κάνει follow και unfollow στο Instagram

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτός είναι ο λόγος που κάνει follow και unfollow στο Instagram

Συνέντευξη στο TV Έθνος, παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο παρουσιαστής, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα social media και αποκάλυψε…

Πολύς λόγος έχει γίνει για τα follow και τα unfollow που κάνεις στο instagram. Μίλησε μου για τη σχέση σου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

«Το twitter σου δίνει μια αίσθηση του τι γίνεται. Τι αντίκτυπο έχουν τα λεγόμενα σου στον κόσμο. Μου αρέσουν τα αστεία σχόλια, ακόμη και αν είναι καυστικά. Αν κάποιος νιώσω ότι με θίγει, απαντάω. Στο Instagram δεν έχω την «παθολογία» ό,τι κάνω να ανεβαίνει στον λογαριασμό μου. Έχει τύχει να βρεθώ σε μια παρέα και ό,τι και να κάναμε το τράβαγαν. Τους είπα “Σταματήστε, για όνομα του Θεού”.

Μέσα από τη δουλειά μου εγώ ξεθυμαίνω. Και αν θες βγάζω όλο το ψώνιο και τη ματαιοδοξία μου. Στην προσωπική μου ζωή θέλω να είμαι ήρεμος. Δεν θέλω να κάνω εκπομπή τη ζωή μου. Δεν έχω κάποιον να μου τρέχει τους λογαριασμούς στα social media. Τους βάζω φωτιά και τους καίω.

Τόσο απλά. Αν κάποιος πει κάτι για μένα ή ξέρω πως δεν με χωνεύει και ενδεχομένως δεν τον χωνεύω, θα τον ξε-ακολουθήσω. Ένα από τα προβλήματα αυτού του χώρου είναι να βριζόμστε το πρωί και το βράδυ να συναντιόμαστε να βγάζουμε φωτογραφίες», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.